- Poruka
- 289.824
od mene se ofajditi neceš..drz se ti tašte ili ženeViše sam za timski rad moj materijal tvoje ruke![]()
od mene se ofajditi neceš..drz se ti tašte ili ženeViše sam za timski rad moj materijal tvoje ruke![]()
Drže se one njega.od mene se ofajditi neceš..drz se ti tašte ili žene
Eo sad videh.od mene se ofajditi neceš..drz se ti tašte ili žene
Probacu da napravim, da iznenadim zenuPogledajte prilog 1266463
Sastojci:
– jedno pakovanje lisnatog testa
– šest viršli
– senf ( ko ne voli senf može i bez njega)
Priprema:
Lisnato testo iseći na dugačke trake. Svaku premazati senfom (po ukusu), a zatim obmotati oko viršle.
Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni oko 20 minuta (dok testo ne porumeni).
Lisnato testo treba znati napravitiProbacu da napravim, da iznenadim zenu![]()
odlicno je lisnato testo u Lidlu..ja sam ga koristila i koristim..kupi ga i probajLisnato testo treba znati napraviti
Jufka se više puta razvlači, premazuje puterom, preklapa, odmara...
Ako hoćeš da iznenadiš baš viršlama u lisnatom testu, kupi gotovo zamrznuto.
Imaš lisnato testo za krempitu, u pakovanju su dve table testa.
Dvoljno je jednu da odmrzneš na sobnoj temperaturi, razviješ oklagijom i motaš na viršlu.
Imaš i u Lidlu lisnato testo, stoji pored kora za pitu.Ne znam kakvo je, nisam ga koristila.
Nekada sam kupovala ovo Frikom, to je bilo zaista davno.odlicno je lisnato testo u Lidlu..ja sam ga koristila i koristim..kupi ga i probaj
testo u Lidlu je sveze nije zamrznuto i nije puno masno.. meni se svidja sto ne znaci da treba i drugima ali ja ga koristimNekada sam kupovala ovo Frikom, to je bilo zaista davno.
Volim da radim sa testom i mesim, to me opušta, mada mnogo ređe pravim u odnosu na pre.
Probaću Lidlovo posle praznika.
Ostaviću utiske negde u nekoj temi.
Znam da nije zamrznuto.testo u Lidlu je sveze nije zamrznuto i nije puno masno.. meni se svidja sto ne znaci da treba i drugima ali ja ga koristim
utiske napisi ovde
sama znas da su ukusi razliciti i misljenja..zato je najbolje da svako od nas proba i sam se uveriZnam da nije zamrznuto.
Meni se dopada sve iz Lidla, verujem da je i lisnato testo dobro.