Odužila.
Studirala lepo, sve u roku, nijednu obnovila i došla do apsolventskog, reko kako ćemo lako ćemo, ostala neka sića ispita, rokova na svakih mesec dana, piii bre.
Onda se malo bacila u volonterske vode, pa našla poslić ovde, poslić tamo, ništa u struci dabome ..nije da nisam mogla da učim i studiram, samo mi bilo lepo da imam svoj dinar i da mogu i ja da bacim nešto u kućni budžet i da se bavim glupostima koje mi fakat ništa ne znače za karijeru i da vidiš kako brzo se osmaknulo.I tako malo po malo gubim ja volju da učim, maltene zaboravila ženska da uči...sednem da spremim ispit i ko da nikad nisam ni studirala.
I evo došla 27-a, tek sad završavam i pišem diplomski. Malo me teši što ću u septembru konačno to skinuti sa vrata ali me već hvata frka od onoga posle

Tako da, odgovor na pitanje, probila rok i ne da se kajem nego me blam da sretnem vršnjake po gradu pošto se osećam ko zadnji luzer . I mislim si, koj će da zaposli mene ovako matoru bez radnog iskustva ( bar onog na papiru).
Tako da, da mogu opet, ne da bih zagrejala stolicu nego...
Sve je individualno, neko se snađe i bez faxa, neko će studirati 10 godina pa će se uvaliti negde fino...ali ja sam ipak , iz svog iskustva, da se to sredi što pre pa si mlad, s diplomom i možda ćeš ipak imati više šansi od drugih, starijih.