Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ahahahaaaaa.... puce od Rodika :D
Srle, i plavuse su vec ukapirale, mogao bi i ti :D
Sad Rogeru jedino preostaje da igra na sto vise turnira, ko ameba Davidenko, da uzima po neki bodic i produzava svoju agoniju.

Ko je gledao meč može da kaže da je Rodik igrao jako dobro, hteli su ga asevi, jako malo grešaka je pravio.
Federer je igrao dobo, par grešaka u nezgodnim situacijama su ga koštale pobede.
Ja sam zadovoljna njegovom igrom, jeste da je izgubio ali još malo mu fali da povrati svoju nekadašnju forumu i igru.

Tja,nije u formi,ali to opet ne znaci da je za staro gvozdje.Prosla je tek 1/4 sezone,videcemo sad na sljaci ko ce kako proci.Pre RG ne ocekujem nikakve promene u prvih 3,za posle cemo videti.Valjda ce i Rozeu doci u glavu da treba da ima trenera,posto je vrlo uporan da radi sam.

Videcemo dalje sta ce biti.

To sto je Federer trenutno van forme ne znaci da treba zaboraviti njegove predhodne uspehe.Toliko puta je pokazao da je veliki igrac,verujem da ce uskoro prevazici krizu i vratiti svoju nekadasnju igru.Uostalom pogledajte Nadala,covek nista nije osvojio jos od proslog RG-a.pa da niko ne kritikuje...

citao sam to i ja... evo ti tog isecka:
Instead of people asking Federer how he can dominate rivals, the questions are now about whether or not he is 100 percent fit.

"I asked my trainer what he thought and he said he thought I was at 95 percent. I thought that was good enough for me. For me 95 percent or 100 percent for me is hardly any difference. It's not like I'm at 40 percent."

a evo i linka k celom intervjuu: http://www.eurosport.yahoo.com/04042008/58/atp-tour-federer-few-answers.html

Sorry,nisam sve citala,tako da nisam u toku da je vec bila neka rasprava na tu temu!;)
Mislim da su vec radili neka poredjenja,ubacili su sve kvalitete i jednog i drugog tipa
brzina,reflexi,izlazak na mrezu,asovi,jacina servisa,jacina bek(h)enda,forhenda itd. i da su
statistike pokazale da je Sampras bolji.E,sad....mi mozemo samo da nagadjamo....to se
precizno nikad nece saznati,***!:roll::mrgreen:

Nisam sigurna dal ga je Federer presao po pitanju titula...znam da su tu negde,s tim sto mozda Sampras ima jednu,dve titule vise...ali nemoj me drzati za rec,stvarno nisam sigurna,moracu da proverim.Ako neko zna za neki interesantan sajt vezan za statistike,neka postuje.:)

Naravno,wikipedia zna sve odgovore!

Sampras 63,Federer 53,cini mi se...Sampras 14 GS,Federer 12...Federer 14 Mastersa,Sampras 9 i Sampras 5 Masters Kupova,Federer 4 :D I Sampras ima oko 50 nedelja vise na svetskom vrhu od Federera.

I konacno,Sampras se povukao sa 32,a Federer tek ima 26 ;)

Naravno,wikipedia zna sve odgovore!

Sampras 63,Federer 53,cini mi se...Sampras 14 GS,Federer 12...Federer 14 Mastersa,Sampras 9 i Sampras 5 Masters Kupova,Federer 4 :D I Sampras ima oko 50 nedelja vise na svetskom vrhu od Federera.

I konacno,Sampras se povukao sa 32,a Federer tek ima 26 ;)

Da, ali ne neprekidnih kao što ima Federer - 219 nedelja neprekidnih kao No. 1

Cekaj,ima jos vremena za Federera,mlad je on,moja generacija :D :D :D

Isto kao i za trofeje,ima vremena da ih sve stigne i prestigne!Medjutim,nije ni on a nije ni Sampras glavni sto se tice rofeja vec Ivan Lendl-taj se naosvajao toliko trofeja koliko niko vise nece,RESPECT i za njega,stvarno :D :D :D

Cekaj,ima jos vremena za Federera,mlad je on,moja generacija :D :D :D

Isto kao i za trofeje,ima vremena da ih sve stigne i prestigne!Medjutim,nije ni on a nije ni Sampras glavni sto se tice rofeja vec Ivan Lendl-taj se naosvajao toliko trofeja koliko niko vise nece,RESPECT i za njega,stvarno :D :D :D

први пут чујем та тог ивана лендла.............како ли се већ зове...;);)

pa realno je da ce Federer prestici Samprasa,fali mu jos 2-3 grend slema,u mastersima je vec bolji,sem u masters kupu fali mu jos jedan...ali nece biti lako jer i Rafa i Nole ce se potruditi da narednih godina trka za broj 1 bude jako zanimljiva,plus ne treba zaboraviti ni Davidenka i Rodika koji su ovu sezonu poceli dobro,kao i nepredvidivog Nalbandiana...tako da ce Federeru biti mnogo teze nego ranije da osvaja titule...

Back