Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Samo sto je Federer u zescem padu forme i nekoj psiholoskoj krizi, sto lako moze voditi prekidu karijere.
A Sampras jos uvek moze da se vrati
A Sampras jos uvek moze da se vrati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
први пут чујем та тог ивана лендла.............како ли се већ зове...![]()
Samo sto je Federer u zescem padu forme i nekoj psiholoskoj krizi, sto lako moze voditi prekidu karijere.
A Sampras jos uvek moze da se vrati![]()
slazem seJa licno bih voleo da jos gledam Samprasa,ali realno-on ove meceve protiv Federera igra koliko mu je Roze dozvolio,bez uvrede za Samprasa.Voleo bih da ga vidim bar na nekim turnirima penzionera,sa Mekinroom,Ivanisevicem i ostalima,bas bi bilo fino
Steta je sto kad bi uzeo da opet ozbiljno igra tenis verovatno prosao kao Bjorg krajem 80tih...Da ga tuzno gledaju kako gubi u prvim kolima turnira.Ne,ipak je bolje da ostane u secanju kao veeeeeeeeeliki sampion![]()
![]()
![]()

da , svaka ti cast , ono je bas bilo za poen.. Mislim , sprdnja na citavom pdf-u i ja napisem ono za federera i meni sad poen ..zbog nje je kaznjen.... naravno,sad mi je krivo sto nije dobio poen ali sta ces,svi gresimo
sa koliko ce ga Nole sutra pocastiti? Jedan ili dva?(mislim na gemove naravno)
Pa naravno da ne misli da ce ovakvom igrom biti No. 1... Zna on i jeste mnogo bolji od ovoga- uostalom nije sigurno predao zato sto misli da ne moze da pobedi. Prvi set mu je otisao samo spletom okolnosti. Ako si gledala Noletove meceve pre ovog, shvatices da je danas gresio 4x vise nego inace. Uostalom, mozemo postaviti i pitanje- da li Fedja misli da ce ostati No. 1 ako racuna na to da ce mu na svakom turniru neko predati mec (iako je poceo da igra kao ranije, sto sada vise mozda i nece biti dovoljno)Misli da će ovakvom igrom da bude prvi na svetu. Nema šanse.[/img]
Ali, svakako je poslednjih nekoliko kola pruzio dobre partije... Podseca me na Jelenu koja je u 2 navrata spasaval mec lopte u prvom kolu i potom stizala do velikih zavrsnica... Anyway- odlican posao je Nole napravio na ovom turniru, a videcemo sta ce biti dalje... Kakogod, prva trojica su stvarno nikada blizi po igri, a i biljka je poceo da igra najbolje sto zna.. jedva cekam nastavak sezone