Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bas tako,a kako mi se cini,valjda ima 16 nosioca,niasm bas siguran.Ostali su tu po plasmanu,a ako ni plasman ne pomaze,postoje kvalifikacije..Zapravo 3 kruga kvalifikacija....

Zamisli to-hoces da igras Grend Slem.Moras da budes u prvih 100,moras da odigras 3 kola kvalifikacija,i onda,kao kvalifikant,normalno,dobijes nosioca...Npr.Federera.I napustis turnir pre nego sto i ozbiljno pocne :(

da se malo nosioc iztrenira, svi bitniji turniri tek pred kraj postanu baš zanimljivi kada se ti kvalifikanti prorede, jer se uglavnom zna ishod meča.

Haahhhahahh,paaaaaaaa....Ehm..Ups! Nije najbolja :D :D :D Mozda bi i licila na nesto da ima 20 kila manje ;)

Federer oduvao i Ljubicica! Bez zezanja,igra odlicno,sad je na redu 1/4 finale i Tomi Has!A nakon toga-ako obojica prodju,Djokovic!!!! Malo li je?

šta fali mirki, jedino da smrša mada ni sada nije toliko debela a i federer je tako srećan pored nje

8a14c3169b09adfe46a64f1de0f0d5c9-getty-tennis-laureus-awards-rus-federer.jpg

Gle,koristili su isti reket :D :D :D

Inace,na onoj poslednjoj slici jos je i prilicno zgodna,da covek ne poveruje da cu tako nesto reci za ajkulicu! Ume cak ifino da izgleda...Al sto mi smesno da je gledam sa rekeom,ne znam zasto :D :D :D

I istu opremu - Nike!
I meni je čudna sa reketom i u tenskoj opremi a pogotovo ovako zgodna.
Lepa je mirka samo što se ljudi hvataju odmah za njene kilograme i to im je jedina zamerka. Verovatno se ona opustila kada je prestala da trenira pa je dobila na težini.

ma i nije mirka tako ruzna- malo samo deluje zadriglo... ima vecu glavu od rodzera... a mozda je zato ona glava porodice (tj. veze). :lol:
mozda ju je fedja birao posle nekog poraza, kada mu drasticno opada samopouzdanje i kada pocne da se mrsti pa je potrebno da i on bude izabran...

Ovde 'ebe lud zbunjenog....Ali deluje zadriglo,hahhaahhah,joj sto smo odvratni....Najgore sto Mirka uopste nije bila toliko losa dok je bila slim,sad kad je fatty bomba sa onim mrgudnim pogledom,stavrno nije ni za sta...Ali dobro,voli je Fedja :)

Jao ljudi što ste tako zli! Meni su baš lepi oboje. A i to što je na početku ona bila mršava a sada debela dokazuje da Fedja nije površan da mu je bitna ona kao osoba a ne njeno telo. Da mu to nije bitno mogao bi da ima bilo koju naduvanu barbiku pored sebe.
A šta kažete za verenicu od Mardija Fiša? Ona je lepa a on čudoviše i koja je to veza, ona je sa njim samo zbog njegovih para! Fuj!

Jao ljudi što ste tako zli! Meni su baš lepi oboje. A i to što je na početku ona bila mršava a sada debela dokazuje da Fedja nije površan da mu je bitna ona kao osoba a ne njeno telo. Da mu to nije bitno mogao bi da ima bilo koju naduvanu barbiku pored sebe.
A šta kažete za verenicu od Mardija Fiša? Ona je lepa a on čudoviše i koja je to veza, ona je sa njim samo zbog njegovih para! Fuj!

Ma Mirka nije vitalna jer dugo nije bila sa Rodzerom u krevetu...

Javi se Srle,
javi se Srle !
:D:D:D

Dakle, ko mi jos jednom pomene da je Roger najveci najbolji i sl, zasluzuje trajni ban zbog gubljenja veze sa realnoscu :D
Jedini osecaj koji se javio dok sam gledao njegov mec sa Fish-om, i ne samo kod mene nego i kod komentatora, a verovatno i veceg dela publike, je sazaljenje. Nad ovom senkom nekadasnjeg velikog igraca. Sve je bilo lose, teske noge pa se sporo namestao, teska ruka pa je promasivao, vidi se da je uznemiren zbog neceg. A to nesto je neumitni pad na listi uskoro.
Ma u stvari nije mi vise ni zanimljivo da dokazujem njegove probleme i losu igru. To sad moze svako.

sta kazem sa vjerenicu mardija fisha...........pa extra riba:lol::lol::lol:, a to sto kazesh da je fish cudoviste, i da je ona sa njim samo zbog para, to je tacno 100%......i siguran sam u to
vidish ti sta danasnje djevojke hoce, da imaju poznatog momka, da je on faca, i normalno da ima para ko blata
ccccc

Javi se Srle,
javi se Srle !
:D:D:D

Evooooooooo meeeeeeeee,al nemoj sada da ide ona fora, "javljas pede..." :D

Nije da nije,otisao je covek u aut,nesto mu ne ide,mada je jos uvek daleko od konkurencije,daleko evo ovoliko :D

1...Federer Roger (SUI)........6550....0

2...Nadal Rafael (ESP).........5705.... - 845

3...Djokovic Novak (SRB).....5280.... - 425 ( - 1270)

Razlika je jos uvek velika,veeeeeeelika! Do juce je bila samo 350 poena,sada je 845 pa ti vidi izmedju Federera i Nadala.O Noletu da i ne pricam...Naravno da Nole moze ovom igrom i do prvog mesta,ali ja se nadam ne uskoro ;)

Pa pitace se jos ova dvojica ispred njega,narocito Federer...I nemoj da me neko banuje za sva vremena,pa ko ce onda da hvali Federera ovoliko i da pljuje Milicica?Bice vam dosadno na Forumu :p :p :p

Back