Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hehehe... ko sto kazete... mirki stvarno treba tsonga... treba se probiti do nje... do njene psihe, mislim...
nego... sve mislim- ako fedja rokne sa prvog mesta.... nema mu povratka... imam osecaj da ce da se izbezumi samo tako! sam sebi nece biti bitan, jer je samo no 1 bitan... tako rece? :lol: ko visoko leti, nisko pada... ali ako to dozivi i vrati se jos jednom.... onda je stvarno masina!

Ko visoko leti daleko i doleti! Bice interesantno videti Federera ako stvarno bud ebio u prilici d aizgubi prvo mesto u narednih desetak meseci kako ce se ponasati.Ako tada pocne da dobija turnire u serijama,onda slobodno mozemo reci da je nauka izbacila na trziste model T-1000 ;)

Ko visoko leti daleko i doleti! Bice interesantno videti Federera ako stvarno bud ebio u prilici d aizgubi prvo mesto u narednih desetak meseci kako ce se ponasati.Ako tada pocne da dobija turnire u serijama,onda slobodno mozemo reci da je nauka izbacila na trziste model T-1000 ;)
da :) ko misli da fedja rastura zbog dopingovanja- vara se... rastura jer je T-1000 (izgubljeni mladji brat R2D2 -a) :)

E pa ja sam sa francuskog govornog podrucja,pa cu ga zvati Roze :D :D :D Kao sto Englezi konstanto Mihaela Sumahera zovu Majkl,sto je meni bas smesno,al ajde ;)

Robot ga svi zovu zbog izraza lica koje je takvo ko da je odsutan sa meca.I sto se raduje samo kad dobije Nadala ili kad osvoji neku titulu.

Ja navijam za Federera(otkrio sam vam Ameriku),ali i ja se zezam po tom pitanju,kao i za Mirku :D Pa GOD DAMN IT,ko je na kraju krajeva otvorio ovu temu :D :D :D :D :D

E pa ja sam sa francuskog govornog podrucja,pa cu ga zvati Roze :D :D :D Kao sto Englezi konstanto Mihaela Sumahera zovu Majkl,sto je meni bas smesno,al ajde ;)
ma dok god ga mirka ne zove u krevet, sve je u redu :)

Robot ga svi zovu zbog izraza lica koje je takvo ko da je odsutan sa meca.I sto se raduje samo kad dobije Nadala ili kad osvoji neku titulu.
sada se i nole pridruzuje zurci... ko zna... mozda ga za koju godinu u paru sa rafom nauci i da peva (kada dodje do GSa) :D

Ja navijam za Federera(otkrio sam vam Ameriku),ali i ja se zezam po tom pitanju,kao i za Mirku :D Pa GOD DAMN IT,ko je na kraju krajeva otvorio ovu temu :D :D :D :D :D
splinter i ejpril o'nil!! :lol:

Kako doci do Mirke? Pa znas ono,call me,041 222....20 dianra minut + PDV...:D :D :D

Ma ko zna kako ga Mirka sada posle poraza zove u krevet...Mozda ga zove dodji moj sampione,dodji NOLE :D :D :D
I on ce da se primi i osvoji u inat sve titule do kraja sezone ;) E to bi bilo fino!

A za ono Rodzer ili Roze...Kako god,on trazi Rodzer,ali ja sam navikao Roze,a i svejedno je,kao sto smo Meda i ja i Srle i Srki i Sergio i...Uuuuuh! Zaboravih dalje ;)

O hvala Bogu da ima jos nekog ko ga pordrzava, da ne budem jedini u borbi protiv svih :D :D :D

Obzirom da kao sto je neko bas ino stavio koliko malo bodova ima da brani(sem Dubaija) moze se ocekivati da ce bar do Roland Garosa biti prvi,a do tada mora da nadje i svoju najbolju formu jer mu onda ide veliki broj bodova koje treba da brani.Zapravo u najtezoj situaciji je Rafa,ako Nole nastavi ovako da "pegla".

Noletu ce to biti najbolja stvar koju ce da uradi u ovoj godini.Ako smanji broj turnira na recimo 18(4 GS + 9 MS + 3 IS + 1 MC + naravno Umag) onda ce sebi napraviti sjajnu podlogu za 2009.Zato mislim da ce Federeru i narocito Nadalu biti Nole mnogo veci problem sledece sezone.Doduse,tek je februar,cekajte da vidimo kako ce krenuti da igraju od marta i Mastersa.

8-)8-)8-)

1193062827383-1-1.png

Back