JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
91 sad

Rodzer na sva takmicenja leti svojim privatnim avionom....
I Nadal takodje...
Nole iznajmljuje avion....
A onaj skrti Skotlandjanin Andy putuje drugom klasom....
![]()
Rodzer na sva takmicenja leti svojim privatnim avionom....
I Nadal takodje...
Nole iznajmljuje avion....
A onaj skrti Skotlandjanin Andy putuje drugom klasom....
![]()
Прво то око шкртости Шкота је више мит и енглеска подметачина, него реала, а друго Енди зарађује пуно новца и сигурно да разлика у цени карте између економске и бизнис класе му не значи никакву уштеду. У његовом случају то је можда пре начин да себе више приближи обичном свету са којим се сусреће на тај начин.
Сећам се рецимо Новембра 2013. године, дан након што смо изгубили у финалу Девис купа од Чешке у салону бизнис класе на београдском аеродрому одједном се створила гужва када су ушли сви наши играчи плус Троицки који је тада био суспендован и како су сви који су се затекли у салону почев од особља па до путника навалили да се сликају са играчима. Нико од њих није глумио лудило већ су стрпљиво и са шалом прихватали фотографисање.
Нешто мало касније, Новак се укрцавао на исти лет за Рим којим сам и ја летео али на моје изненађење видим га да се нашао у истој колони у којој се налазе путници економске класе. Знао сам да ће увеселити својим присуством многе путнике што је и био случај. Мене је мало разочарао пошто сам се као путник бизнис класе надао да ћу имати могућност да прозборим са њим по коју током сат и петнаест колико траје лет.
На својим путовањима сретао сам бројне познате личности. Бобу Живојиновића сам такође видео да се онако крупан и незграпан гура на седишту економске класе, док са друге стране имао сам прилику да једном седим поред Синише Михајловића у бизнис класи.
Мени је карту у бизнис класи плаћала фирма, док је њима који зарађују велике паре то пре начин да осете обичност него демонстрација шкртости
Koji je na tabeli? ...msm igra li uopste?
A mislio sam da pratiš tenis, makar informativno...![]()
?Po mome update...federer ne igra kompletan dio sezone na sljaci! Kako ti pratis tenis kada to zapazio nisi??
To je skroz nebitno... On je uzeo svoj 18 GS i ne mora ni da igra više. Ali on ipak igra i uspešniji je od nola...u svojoj 36 godini....![]()

A sada je odjednom nebitno...ja sam mislio da smo pricali o INFORMISANOSTI ne o GS-ovima![]()

Nisi informisan da je Kralj uzeo GS ove godine a da tvoja ljubav ne može da prođe drugo kolo? Ne znam šta će biti![]()
Ma ne radi se o tome. Pitanje je bilo KOJI JE NA TABELI I DA L IGRA...a ne sta je osvojio.
Pa federer pobogu![]()
Federer: Nadal i ja smo iskoristi pad Đokovića i Marija
http://www.b92.net/sport/rolandgarros2017/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=13&nav_id=1271685
nije skromno nego realno...za razliku od nekih njegovih navijača