Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
sjajan sportista, gospodin čovek
nisam znao da je dosad u karijeri zaradio preko milijardu$![]()
Veoma moguće. Naši mediji se nisu time bavili, ali su proglasili Novaka za najplaćenijeg tenisera ikada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sjajan sportista, gospodin čovek
nisam znao da je dosad u karijeri zaradio preko milijardu$![]()

Sa tvitera...![]()
![]()

čekamo njujork i 20. titulu
iskreno, ne vidim ko bi mogao da ga zaustavi...možda nadal, odlično je igrao na betonu
...evo ja smijem u 10 000 Evra da federer sa ovom formom NOLETU ne bi uzeo jedan set da se sretnu
...Sa tvitera...![]()
![]()

i...kako ćeš to da proveriš,...evo ja smijem u 10 000 Evra da federer sa ovom formom NOLETU ne bi uzeo jedan set da se sretnu
...
i...kako ćeš to da proveriš,

Da li i dalje to tvrdiš?i...kako ćeš to da proveriš,

Ma kako god...eto toliko sam u svakom momentu spreman da ponudim. Doduse medjusoban odnos pobjeda i poraza...a bice srece da se sretnu ove godine![]()

Zašto meni ne odgovoriš, kad će Nov4k opet da bude prvi? Do kraja sezone, kako si najavio ili...?
- - - - - - - - - -
Inače apropo međusobnog skora bla bla bla....samo pročitaj - 19 GS titula.
KRAJ![]()
. Dobro ti ne pratis tenis ali evo ja cu ti reci. NOLE je trebao sada da bude br. 1 i to bi bio upravo sada...to je vidio najveci laik
...sada, sto ga je povreda sprecila je "visa sila".Pa Nadal moze biti opasan na US openu,ali u nastavku sezone u dvorani nema sanse protiv Rogera.čekamo njujork i 20. titulu
iskreno, ne vidim ko bi mogao da ga zaustavi...možda nadal, odlično je igrao na betonu
federer poceo osvajati trofeje kada su najbolja 3 trenisera ili povredjena ili im je forma jako losa kao sto se i naosvajao silnih titula kada uopste nije imao komnkurencije o tome govore i stranci sve vise on je najpreceniji sportista ikad u istoriji sporta kad se vrati trojka opet ga nigde nece biti
Ja sam ubjedjen i siguran da ce to bii ove godine, a i gra mu se vratila na staru...upravo sada na Wibledonu...iskreno, sada je trebao biti br. 1 to sto ga je povreda u tome sprecila je stvar nesrece. Mene cudi da ti mene to pitas. Dobro ti ne pratis tenis ali evo ja cu ti reci. NOLE je trebao sada da bude br. 1 i to bi bio upravo sada...to je vidio najveci laik
...sada, sto ga je povreda sprecila je "visa sila".
Nekome majka (federerova titula na srecu) a nekoma maceha (NOLETOVA povreda)...

federer poceo osvajati trofeje kada su najbolja 3 trenisera ili povredjena ili im je forma jako losa kao sto se i naosvajao silnih titula kada uopste nije imao komnkurencije o tome govore i stranci sve vise on je najpreceniji sportista ikad u istoriji sporta kad se vrati trojka opet ga nigde nece biti

najbolji teniseri svi ozledjeni smrc uzeo samo 2 titule kada su najbolji bili u formi

najbolji teniseri svi ozledjeni smrc uzeo samo 2 titule kada su najbolji bili u formi
Znaš šta...da baba ima muški polni organ bila bi deda
Znači biće do kraja godine opet prvi?![]()

istina boli prenapuhanko je 15 grand slem titula osvojio kada uopste nije imao konkurencije samo treba pogledati sa kim je igrao finala pre nego sto su dosli nadal i djokovic pa da se zakljuci kako stoje stvari najprecenjiji sportista ikad u istoriji sporta cak i mnogi pravi ljubitelji tenisa to govore za napuhanka on moze jedino moze nesto osvojiti ako se ona 3 povrede ili ako ih neko drugi izbaci,po kmecanju je nadaleko poznat