Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sa tvitera...:mrgreen: :lol:

DDjr5mGW0AAHGIE.jpg

Ma kako god...eto toliko sam u svakom momentu spreman da ponudim. Doduse medjusoban odnos pobjeda i poraza...a bice srece da se sretnu ove godine :)

Zašto meni ne odgovoriš, kad će Nov4k opet da bude prvi? Do kraja sezone, kako si najavio ili...? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače apropo međusobnog skora bla bla bla....samo pročitaj - 19 GS titula.

KRAJ :mrgreen:

Zašto meni ne odgovoriš, kad će Nov4k opet da bude prvi? Do kraja sezone, kako si najavio ili...? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače apropo međusobnog skora bla bla bla....samo pročitaj - 19 GS titula.

KRAJ :mrgreen:

Ja sam ubjedjen i siguran da ce to bii ove godine, a i gra mu se vratila na staru...upravo sada na Wibledonu...iskreno, sada je trebao biti br. 1 to sto ga je povreda u tome sprecila je stvar nesrece. Mene cudi da ti mene to pitas :). Dobro ti ne pratis tenis ali evo ja cu ti reci. NOLE je trebao sada da bude br. 1 i to bi bio upravo sada...to je vidio najveci laik :)...sada, sto ga je povreda sprecila je "visa sila".

Nekome majka (federerova titula na srecu) a nekoma maceha (NOLETOVA povreda)...

Poslednja izmena:
federer poceo osvajati trofeje kada su najbolja 3 trenisera ili povredjena ili im je forma jako losa kao sto se i naosvajao silnih titula kada uopste nije imao komnkurencije o tome govore i stranci sve vise on je najpreceniji sportista ikad u istoriji sporta kad se vrati trojka opet ga nigde nece biti

Ja sam ubjedjen i siguran da ce to bii ove godine, a i gra mu se vratila na staru...upravo sada na Wibledonu...iskreno, sada je trebao biti br. 1 to sto ga je povreda u tome sprecila je stvar nesrece. Mene cudi da ti mene to pitas :). Dobro ti ne pratis tenis ali evo ja cu ti reci. NOLE je trebao sada da bude br. 1 i to bi bio upravo sada...to je vidio najveci laik :)...sada, sto ga je povreda sprecila je "visa sila".

Nekome majka (federerova titula na srecu) a nekoma maceha (NOLETOVA povreda)...

Znaš šta...da baba ima muški polni organ bila bi deda :cepanje:

Znači biće do kraja godine opet prvi? :D

- - - - - - - - - -

federer poceo osvajati trofeje kada su najbolja 3 trenisera ili povredjena ili im je forma jako losa kao sto se i naosvajao silnih titula kada uopste nije imao komnkurencije o tome govore i stranci sve vise on je najpreceniji sportista ikad u istoriji sporta kad se vrati trojka opet ga nigde nece biti

Šmrc... 19 GS titula.

Šmrc :lol:

istina boli prenapuhanko je 15 grand slem titula osvojio kada uopste nije imao konkurencije samo treba pogledati sa kim je igrao finala pre nego sto su dosli nadal i djokovic pa da se zakljuci kako stoje stvari najprecenjiji sportista ikad u istoriji sporta cak i mnogi pravi ljubitelji tenisa to govore za napuhanka on moze jedino moze nesto osvojiti ako se ona 3 povrede ili ako ih neko drugi izbaci,po kmecanju je nadaleko poznat

Znaš šta...da baba ima muški polni organ bila bi deda :cepanje:

Znači biće do kraja godine opet prvi? :D

Ma neee... NOLE za mene ne mora nikada vise biti br. 1 ja sam to x puta rekao. On je dokazao da je najveci u istoriji :)

- - - - - - - - - -

istina boli prenapuhanko je 15 grand slem titula osvojio kada uopste nije imao konkurencije samo treba pogledati sa kim je igrao finala pre nego sto su dosli nadal i djokovic pa da se zakljuci kako stoje stvari najprecenjiji sportista ikad u istoriji sporta cak i mnogi pravi ljubitelji tenisa to govore za napuhanka on moze jedino moze nesto osvojiti ako se ona 3 povrede ili ako ih neko drugi izbaci,po kmecanju je nadaleko poznat

Naravno da ih boli :)

Back