JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Rasturio ga ko buldozer stracaru 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

AminSutra dodajemo novu sličicu
]

Iako je sjajan teniser prvo treba da pobedi, trenutno boljeg od sebe....![]()

Ne zasmejavaj nas![]()
Samo nek ga pobedi, pa da proslavimo![]()

Nesto nam se ne da da stavimo jos tu 18-tu slicicu,bem ti tenisSutra dodajemo novu sličicu![]()

Ne zasmejavaj nas![]()

Samo nek ga pobedi, pa da proslavimo![]()

Moram par reci i o Fedexu..
Da je veliki sampion ne znam da li moze da ospori i najveci mrzitelj doticnog. Tu moze da se stavi i tacka, prosto LEGENDA.
Sto se tice ljudskih kvaliteta kod nas u Srbiji je popularno da se kaze "sjajan igrac, los covek". To mi toliko klise zvuxi i glupo da je strasno. Covek je flegma po temperamentu, nema potrebe da glumi, nikad ga nisam video da se nesportski poneo prema protivniku.. Tako da je Rodz jedan veliki gospodin i na i van terena..
I za kraj mi niste jasni vi sa ovim prepucavanjima, uzivajte u eri tenisa tri najboljih svih vremena i navijajte za Dzokera.![]()
Moram par reci i o Fedexu..
Da je veliki sampion ne znam da li moze da ospori i najveci mrzitelj doticnog. Tu moze da se stavi i tacka, prosto LEGENDA.
Sto se tice ljudskih kvaliteta kod nas u Srbiji je popularno da se kaze "sjajan igrac, los covek". To mi toliko klise zvuxi i glupo da je strasno. Covek je flegma po temperamentu, nema potrebe da glumi, nikad ga nisam video da se nesportski poneo prema protivniku.. Tako da je Rodz jedan veliki gospodin i na i van terena..
I za kraj mi niste jasni vi sa ovim prepucavanjima, uzivajte u eri tenisa tri najboljih svih vremena i navijajte za Dzokera.![]()

Imaš temu o Đokoviću. Prekini da spamuješ temu o Federeru.