JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
ma fenomenalna! rafael je ovde kao rafaelAsamo malo korpulentnija žeMska
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma fenomenalna! rafael je ovde kao rafaelAsamo malo korpulentnija žeMska
![]()

UpravoNisu samo bitni turniri i bodovi.
Bitno je biti PERSONA kojoj se CEO SVET divi i na terenu i van njega.
Rodzer je VELIKI GOSPODIN, karizmaticni lik koji ce i kada prerstane da igra OSTATI VELICINA u svetskom sportu i dalje od njega.

Nisu samo bitni turniri i bodovi.
Rodzer je VELIKI GOSPODIN, karizmaticni lik koji ce i kada prerstane da igra OSTATI VELICINA u svetskom sportu i dalje od njega.

Nisu samo bitni turniri i bodovi.

Veliki gospodin rece (jos jednom da ga citiram): "I didn't lose the match because of that. It didn't bother me. I just felt I had to mention something." Izjavu posle 2 uzastopna poraza na US open-u od Novaka necu ni da pominjem...
Karizmatican???![]()
Veliki gospodin rece (jos jednom da ga citiram): "I didn't lose the match because of that. It didn't bother me. I just felt I had to mention something." Izjavu posle 2 uzastopna poraza na US open-u od Novaka necu ni da pominjem...
Karizmatican???![]()

Ti si od onih kojima nick SAVRŠENO pristajeVeliki gospodin rece (jos jednom da ga citiram): "I didn't lose the match because of that. It didn't bother me. I just felt I had to mention something." Izjavu posle 2 uzastopna poraza na US open-u od Novaka necu ni da pominjem...
Karizmatican???![]()

Ti si od onih kojima nick SAVRŠENO pristaje
![]()
Verovatno, ali moj bar ima neko znacenje... Za razliku od tvog...![]()

Čega se pametan stidi, budala se ponosi![]()
Dobra izreka, ali ne bih rekao da si dobro ukapirao znacenje mog nadimka...Opet pominjem, moj bar ima neko i svako ga tumaci kako hoce, za razliku od tvog koji ne moze nikako...
![]()
I pozdrav za tvoj alter ego koji samo zna da pise smajlije...![]()
Ti si od onih kojima nick SAVRŠENO pristaje
![]()
Vidim, golube, da nisi često svraćao na ove teme...Da jesi, pročitao bi mnogo više od smajlija.
I još nešto, ako ti je cilj pljuvanje po Federeru, to radi na Meč Lopti, jer je ova tema za njegove fanove, a ne hejtere.
Iskreno, mrzi me da citam 2-3 godine pauze koje sam napravio od ove teme sa koje sam otisao kad su se pojavili pljuvaci kao neki koji sada pisu... Ne znam, ne secam se tvojih komentara s pocetka tema vezanih za tenis...
O jekoooo, pa samo nam jos polarni fali kao i Jankovic i Uros, Tzar je tu, UltimaN isto i eto stare ekipe...![]()

Ko su ovi dickrideri?![]()
Hahahaha,moguce.Isto kao i BorisNemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njihGarant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi
![]()

Nemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njihGarant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi
![]()

Ko su ovi dickrideri?![]()
Nemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njihGarant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi
![]()
Borise, ma to je Moderna, garant...![]()
...