Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisu samo bitni turniri i bodovi.

Bitno je biti PERSONA kojoj se CEO SVET divi i na terenu i van njega.

Rodzer je VELIKI GOSPODIN, karizmaticni lik koji ce i kada prerstane da igra OSTATI VELICINA u svetskom sportu i dalje od njega.

Veliki gospodin rece (jos jednom da ga citiram): "I didn't lose the match because of that. It didn't bother me. I just felt I had to mention something." Izjavu posle 2 uzastopna poraza na US open-u od Novaka necu ni da pominjem... ;)

Karizmatican??? :hahaha:

Poslednja izmena:
Veliki gospodin rece (jos jednom da ga citiram): "I didn't lose the match because of that. It didn't bother me. I just felt I had to mention something." Izjavu posle 2 uzastopna poraza na US open-u od Novaka necu ni da pominjem... ;)

Karizmatican??? :hahaha:
:D

final.jpg

Dobra izreka, ali ne bih rekao da si dobro ukapirao znacenje mog nadimka... ;) Opet pominjem, moj bar ima neko i svako ga tumaci kako hoce, za razliku od tvog koji ne moze nikako... ;)

I pozdrav za tvoj alter ego koji samo zna da pise smajlije... ;)

Pre nego što lupiš nešto slično, pogledaj od kada sam učlanjen na ovaj forum. Ako si na mene mislio pod tim "Alter ego" :D

Vidim, golube, da nisi često svraćao na ove teme... :D Da jesi, pročitao bi mnogo više od smajlija.

I još nešto, ako ti je cilj pljuvanje po Federeru, to radi na Meč Lopti, jer je ova tema za njegove fanove, a ne hejtere.

Iskreno, mrzi me da citam 2-3 godine pauze koje sam napravio od ove teme sa koje sam otisao kad su se pojavili pljuvaci kao neki koji sada pisu... Ne znam, ne secam se tvojih komentara s pocetka tema vezanih za tenis... ;)

O jekoooo, pa samo nam jos polarni fali kao i Jankovic i Uros, Tzar je tu, UltimaN isto i eto stare ekipe... :D

Iskreno, mrzi me da citam 2-3 godine pauze koje sam napravio od ove teme sa koje sam otisao kad su se pojavili pljuvaci kao neki koji sada pisu... Ne znam, ne secam se tvojih komentara s pocetka tema vezanih za tenis... ;)

O jekoooo, pa samo nam jos polarni fali kao i Jankovic i Uros, Tzar je tu, UltimaN isto i eto stare ekipe... :D

stara ekipa je najjaca, ovde su samo dezurni koji prozivaju... uzas..

Nemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njih :D Garant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi :D

Ovo zvuci kao Moderna... :hahaha:

Ko su ovi dickrideri? :think:

Vidis, nekada si morao da stavis apostrof ili zamenis slovo kada pises neku ovako glupu rec koja u sebi sadrzi rec koja mora biti cenzurisana... Ali izgleda da danas moderatori svasta tolerisu... ;)

Back