Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
on je luzer zato sto je uzeo samo 2 gs tutle za 5 godina kada je imao dostojnu konkurenciju sto govori o njegovom kvalitetu federer nije imao nijednu tesku povredu tokom svoje karijere dok je novak imao problema sa glutenom i jos nekim stvarima a nadal sa nogama,mislim da mu je jelena jankovic najbolje odgvorila od svih da napuhanko zacepi svoju smrdljivu gubicu i ostavi ostale ljude na miru,on nikad nije bio povredjen kao sto je boki napisao on jednostavno nije mogao igrati ne zbog povrede nego zato sto ne bi mogao izdrzati kako god da okrenes covek je luzer nevidjeni

Roger od svoje 30 do 35-te godine uzeo 3 GS

Vidi Novaka od kad je napunio 30,ne moze da se sastavi,svi su ga izmlatili ove sezone.Ko zna dal ce se i vracati uopste.

Nemoj lupati vise,veze nemas sa tenisom :lol:

nemas blage veze sa tenisom uzeo je za 5 godina tek 3 titulu sada kada su dvojica povredjena i nadal je izbacen od drugok nemoj se vise glupirati i pisati gluposti,kad se novak vrati u pokupi par titula morat ce pa pojedes sve ono sto si pisao ovde

Poslednja izmena od moderatora:
Ovakve ih niste videli al' niste videli ni Mirku
kako joj je prekipelo salce na stomaku

fed.jpg

Svaka zena je lepa ali mi se cini da ti to ne vidis.Steta.

Jelena Djokovic je zena od stila, pre svega, a o njenoj
lepoti govore naslovne stranice najvecih modnih casopisa.
:D

Bez obzira na modne časopise, meni ne može da bude lepa žena koja ima ravno dupe, nema grudi i pored toga je krivonoga. Lice joj je simpatično, ali kad se sve sabere i nije nešto. 20 boljih možeš da vidiš čim izađeš bilo gde na ulicu.

Sa druge strane, imaš gomilu modnih "ikona" koje su ružne a da ne pričam o bogatašicama koje su samo zbog para svuda prisutne i slikaju ih. Tako da ti modni časopisi i nisu neko merilo.

- - - - - - - - - -

možda je mislio na JJ:confused:

Telo zmaja, glava samuraja!

Ili obrnuto, ne sećam se :cepanje:

jelena đoković je jako lepa i zgodna žena, lepih i pravilnih crta lica, negovana, mršava i sportskog tela
šta ima u glavi, ne znam, ali sam siguran da bi pored novaka prošla kao pored poljskog wc-a da je novak poštanski službenik

Другари ...

они су бирали своје даме јер им такве какве су одговарају, са њима су засновали породице и имају децу и верујем да их савршено не занима да ли се оне и вама допадају или не.

Сваки разговор на ту тему је стога празна прича

Sibirski je naravno prvi počeo sa podsmešljivim analizama ko kako izgleda. Čovek koji sigurno ima 6 pack i izgleda kao Rambo komentariše izgled Federerove žene.

Svo moje pisanije je nastavak na ovo...a fakat ne volim kosti :D

- - - - - - - - - -

Ja zaista ne znam ko je rekao da mu je Mirka ljepsa od Jelene. Kada smo kod projektovanja :malav:.

Promašio si temu. Projektuješ da ne volim žene, a u stvari ih ti ne voliš.

Jer si malo nastran :mrgreen:

Другари ...

они су бирали своје даме јер им такве какве су одговарају, са њима су засновали породице и имају децу и верујем да их савршено не занима да ли се оне и вама допадају или не.

Сваки разговор на ту тему је стога празна прича

Neka si im rekao. Alal vera!

Poslednja izmena od moderatora:
možda je mislio na JJ:confused:

- - - - - - - - - -

Telo zmaja, glava samuraja!

Ili obrnuto, ne sećam se :cepanje:
Nije ona losa kad se nasminka malo,a telo vrh :cool:

- - - - - - - - - -

Od ovih najboljih igraca Murray ima najlepsu zenu realno

- - - - - - - - - -

jelena đoković je jako lepa i zgodna žena, lepih i pravilnih crta lica, negovana, mršava i sportskog tela
šta ima u glavi, ne znam, ali sam siguran da bi pored novaka prošla kao pored poljskog wc-a da je novak poštanski službenik
:sad2:

Sibirski je naravno prvi počeo sa podsmešljivim analizama ko kako izgleda. Čovek koji sigurno ima 6 pack i izgleda kao Rambo komentariše izgled Federerove žene.

- - - - - - - - - -

.

Сибирски није пажљиво пратио шта се дешава.

У овом контексту треба обратити пажњу на Северина Лутија.

Мирка је небитна, она води пословање.

.

Back