sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
Treba znati kad stati![]()
ako cemo o pozitivnim skorovima nole ima pozitivan i protiv nadala i protiv federera
ako su ti skorovi najbitniji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba znati kad stati![]()
a od 2011 sa nadalom ima skor 18- 7 https://en.wikipedia.org/wiki/Djokovic–Nadal_rivalry
a sa federerom 18- 9 https://en.wikipedia.org/wiki/Djokovic–Federer_rivalry
5 godina ubedljivo tuce dvojicu vrhunskih tenisera
nadal tuce federera po skoru https://en.wikipedia.org/wiki/Federer–Nadal_rivalry 27 -24
fed je samo imao srecu da nije imao protivnike koji vrede dok se nije pojavio nadal, 4 godina besplatne voznje

pa i fed da se povukao 2011
imao bi pozitivan skor sa novakom
nadal isto
mada fed prica u zadnje vreme da igra svoj najbolji tenis
ali to nije dovoljno
- - - - - - - - - -
fedov vrhunac je od 2004 - 2008 --- protivnici slabi
nadalov2008 - 2010 --- protivnici fed i djokovic
djokovicev 2011 - videcemo ---- protivnici fed i nadal ali i marej
kao sto vidimo i nadal je imao jace protivnike nego fed , kao i djokovic
uhvatio si se za safina koji ga je tukao kad je djokvic imao 17 i 20 god
a vidimo da je teniser na vrhu sa oko 30 god
a tada je nole tukao federera skoro uvek dok je nole imao oko 25
Nadal 2004 odigrao svoj prvi meč protiv Federera.
Nadal 2005 osvojio RG i naredne 3 godine duvao za vrat Federeru.
To je taj period "slabe" konkurencije.
Nole bio 3. teniser sveta sve dok Federer i Nadal nisu malo opali.
Toliko
- - - - - - - - - -
Još jedna laž... Safin ga je pobedio kad je potpuno bio fan forme i pred penzijom... Onaj najjači Safin koji je igrao finala sa Feđom bi deklasirao Đokovića sa nulom svaki put realno.
Toliko o slaboj konkurenciji.
ti lazes
safin je pobedio djokovica kad je imao 28 godina , znaci ni blizu penzije kako ti predstavljas
nadal sa 18 godina bio glavna konkurencija federeru
o tome i pricam
evo sta fed kaze o svojoj igri http://www.kurir.rs/sport/tenis/ova...-igram-najbolji-tenis-u-zivotu-clanak-2215687
bolji je nego ikad
ali je nole bolji za preko 8000 poena
i o cemu vise pricati kad fed priznaje
- - - - - - - - - -
"Srećom nisam izgubio previše mečeva poslednjih godina. Igram najbolji tenis u životu. To dolazi posle godina posvećenosti, evolucije, sazrevanja i razumevanja sebe kao igrača. Uvek sam želeo da budem tamo gde sam u ovom trenutku. Radim nešto što je vredno i stavio sam se u poziciju da se borim za najveće trofeje", dodao je švajcarski teniser.
Imam samo jednu zelju, a to je da Nole presisa onog arogantnog Federera jednom za sva vremena,
I to da mu dobro odmakne u svakom pogledu i po svim kriterijumima.
Imam samo jednu zelju, a to je da Nole presisa onog arogantnog Federera jednom za sva vremena,
I to da mu dobro odmakne u svakom pogledu i po svim kriterijumima.
Их жеља, сви који нешто знају о тенису -знају да је то неминовност. Једноставно, Новак је подигао тенис на сасвим нови ниво и требаће ко зна колико времена да га неко ископира и дође до његових висина..

da bi nole izgubio mora da se pogodi da mu nije dan sa tim da mu protivnik odigra partiju zivota
mackoni ti se ne ubi kad fed gubi od mnogo slabijih
ili hoces reci da fed nikad nije izgubio
Gde sam ja rekao da nikad nije izgubio?
Problem je u tome što vi pokušavate da dokažete da Nol može samo "sam sebe da pobedi" , "pusti protivnika" i slično, ali ne i da pošteno izgubi. U vama je problem![]()
Laže Kurir. Nađi ovu vest da ju je preneo neki strani medij?
...
)
...to pisu njegovi Sviceri
...Pa hajde mi reci da li danas postoji neko ko moze da ga pobjedi?

![]()
- - - - - - - - - -
Da li će IKO IKADA dostići ove rekorde?
![]()

Страшни Федо потукао до ногу младог осамнаестогодишњака, 65-ог играча на АТП листи, Fritz-а са убедљивих 2:1 у сетовима i deklasirao Mayera са два пута по 7:6.Федерер доследан у осуди Шарапове
"Нисам улазио у све детаље, али ту треба да важи принцип нулте толеранције. Наравно, она има право да се брани, као и сви, али ја искрено не видим разлику између тога да ли је нешто намерно унето или није. Мораш да будеш 100% сигуран у вези са ониме што узимаш, да знаш ефекте и последице. Ако то није случај, треба да будеш кажњен ", рекао је Федерер.
Швајцарац је поновио да подржава јачање антидопинг контрола у тенису и дао своје предлоге Међународној тениској федерацији.
"Требало би да чувамо узорке крви 10, 15 или 20 година како бисмо заплашили потенцијалне преваранте", додао је освајач 17 Грен слем титула."

Федерер доследан у осуди Шарапове
"Нисам улазио у све детаље, али ту треба да важи принцип нулте толеранције. Наравно, она има право да се брани, као и сви, али ја искрено не видим разлику између тога да ли је нешто намерно унето или није. Мораш да будеш 100% сигуран у вези са ониме што узимаш, да знаш ефекте и последице. Ако то није случај, треба да будеш кажњен ", рекао је Федерер.
Швајцарац је поновио да подржава јачање антидопинг контрола у тенису и дао своје предлоге Међународној тениској федерацији.
"Требало би да чувамо узорке крви 10, 15 или 20 година како бисмо заплашили потенцијалне преваранте", додао је освајач 17 Грен слем титула."