Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
тешко ти падају ове статистике које су једном показивале нешто друго...а тек ће да се мењају, иде неки чилац надоле незаустављиво..

Ти си меродаван да закључиш шта је смешна статистика , а шта не. Нисам знао да је то литерално дело, али ако јесте онда је трагедија са ружним завршетком за Федерера...:sad2:

Кажем ја да је трагедија, топи се све полако, само још ручица вири, а ручица одбројава до задњег прста..дал је то трагедија ил је то комедија..

Naravno da sam merodavan. Valjda je važnije koliko GS titula ima i koliko se dugo nalazi na prvom mestu? Ili na primer ukupan broj pobeda?

GS-ovi nisu nikakvo mjerilo...gleda se mesjusobni duel...
A broj sedmica na mjestu br. 1 je apsurd...zato sto je Fedex rejdao sedmice kada je igrao sa igracima tipa Davidenko i Safin...kada vidis ovo danas...svjetovi su razlike (:

- - - - - - - - - -

Najbolji je po mnogim statistikama. A neke leve statistike tipa mastersa su odista smešne :D

Masters = GS...turnir kao turnir :D...koliko je Mastersa Fedex osvojio u poslednjih 5 godina...pokazuje koliko su oni mjerodavni :D

GS-ovi nisu nikakvo mjerilo...gleda se mesjusobni duel...
A broj sedmica na mjestu br. 1 je apsurd...zato sto je Fedex rejdao sedmice kada je igrao sa igracima tipa Davidenko i Safin...kada vidis ovo danas...svjetovi su razlike (:

- - - - - - - - - -

Masters = GS...turnir kao turnir :D...koliko je Mastersa Fedex osvojio u poslednjih 5 godina...pokazuje koliko su oni mjerodavni :D

250 = 500 = 1000 = 2000.... Ne ide nešto ta matematika, boki :D

- - - - - - - - - -

Inače Safin pred penzijom i van forme je deklasirao Đokovića, a Safin na vrhuncu forme bi ga uništavao na svim podlogama. Tako da nemoj o Safinu da pričaš...psssst :D

250 = 500 = 1000 = 2000.... Ne ide nešto ta matematika, boki :D

- - - - - - - - - -

Inače Safin pred penzijom i van forme je deklasirao Đokovića, a Safin na vrhuncu forme bi ga uništavao na svim podlogama. Tako da nemoj o Safinu da pričaš...psssst :D

Koja matemtika, a? Covijek od svoje 25-e u zalasku karijere :sad2:...bukvalno

Safin :cepanje:...Davidenko :rotf: Rodik :hahaha:...

To je sve talasika koja je samo bila tu i po nekada mogla zasmetati...kao Vavrinka...:D...nije tenis za tebe...idi gledaj biciklizam.

Poslednja izmena:
Koja matemtika, a? Covijek od svoje 25-e u zalasku karijere :sad2:...bukvalno

Safin :cepanje:...Davidenko :rotf: Rodik :hahaha:...

To je sve talasika koja je samo bila tu i po nekada mogla zasmetati...kao Vavrinka...:D...nije tenis za tebe...idi gledaj biciklizam.

Novak Safinu set nije uzeo na 2 meca na slemovima. Davidenko ima pozitivan skor sa Nadalom, kao i Rodik sa Novakom. Mislim, ako vec gledas medjusobne duele. Bolje se ti vrati na veronauku...

Novak Safinu set nije uzeo na 2 meca na slemovima. Davidenko ima pozitivan skor sa Nadalom, kao i Rodik sa Novakom. Mislim, ako vec gledas medjusobne duele. Bolje se ti vrati na veronauku...

I Vavrinka je NOLETA uzeo na RG-u...znaci li to da je bolji od NOLETA na sljaci?
Decko...da su oni bili cemu...ne bi bilo trecerazredni igraci. Idi gledaj fudbal.

PS Nole i Fedex nisu igrali 5 meceva...vec preko 45...to je vise nego verodostojan pokazatelj situacije na terenu...a ovo sto ti pises...mozes na PDF natprirodne pojave pa sa njima tamo o logici.

Poslednja izmena:
Sa druge strane...Safin je uzeo NOLETA kao dijete...mislim da je to bilo na pocetku NOLETOVE karijere 2005-2006...kada je Safin bio na vrhuncu karijere...sa druge strane...Rodik je imao srecu da ima pozitivan skor sa NOLETOM...msm to su cinjenice...ne pricamo mi ovde o ZNJ igracima vec o nekim "kvazi" imenima...a Fedeks tu prednjaci...msm iza NOLETA je, kao i Nadal :)

I Vavrinka je NOLETA uzeo na RG-u...znaci li to da je bolji od NOLETA na sljaci?
Decko...da su oni bili cemu...ne bi bilo trecerazredni igraci. Idi gledaj fudbal.

PS Nole i Fedex nisu igrali 5 meceva...vec preko 45...to je vise nego verodostojan pokazatelj situacije na terenu...a ovo sto ti pises...mozes na PDF natprirodne pojave pa sa njima tamo o logici.

Odigrali su 45 meceva, od toga skoro 30 od 2011. kada je Federer napunio tridesetu. Prosle sezone cak 8 puta su igrali. Novaku je sacekao da Rodzer skroz omatori i tek tada ga je presao u medjusobnom skoru. Uzgred, taj Federer je i dan-danas najozbiljniji Novakov protivnik. Ubedljivo najozbiljniji. Ostali su tragikomedija.

- - - - - - - - - -

Sa druge strane...Safin je uzeo NOLETA kao dijete...mislim da je to bilo na pocetku NOLETOVE karijere 2005-2006...kada je Safin bio na vrhuncu karijere...sa druge strane...Rodik je imao srecu da ima pozitivan skor sa NOLETOM...msm to su cinjenice...ne pricamo mi ovde o ZNJ igracima vec o nekim "kvazi" imenima...a Fedeks tu prednjaci...msm iza NOLETA je, kao i Nadal :)

Uzeo ga je i na Vimbldonu 2008. Safin pred penzijom, polupijan, isamarao Novaka, tada vec GS sampiona. A Novak je i dalje iza Federera i Nadala u ukupnom bilansu.

Odigrali su 45 meceva, od toga skoro 30 od 2011. kada je Federer napunio tridesetu. Prosle sezone cak 8 puta su igrali. Novaku je sacekao da Rodzer skroz omatori i tek tada ga je presao u medjusobnom skoru. Uzgred, taj Federer je i dan-danas najozbiljniji Novakov protivnik. Ubedljivo najozbiljniji. Ostali su tragikomedija.

Jes vala...dobro kazes :malav:...Fedex punio skor kada je NOLE bio zelen...nesto ti logika ne valja...strucnjace.
Ja na svakom turniru citam Fedexove izjave kako je na vrhuncu karijere i kako se nikada nije osjecao tako dobro.

PS Agasi i Sampras su procvjetali od 30-e :)

- - - - - - - - - -

O
Uzeo ga je i na Vimbldonu 2008. Safin pred penzijom, polupijan, isamarao Novaka, tada vec GS sampiona. A Novak je i dalje iza Federera i Nadala u ukupnom bilansu.

Pa da...NOLETU je tada bilo 20 i mislim da je tada gazio najveci broj meceva po godini :)...stigao ga umor...kazem...da je Safin bio cemu...ostabo bi neki trag za njim...to sto je imao srecu pa se proslavio na konto NOLETA...je sreca :D

Jes vala...dobro kazes :malav:...Fedex punio skor kada je NOLE bio zelen...nesto ti logika ne valja...strucnjace.
Ja na svakom turniru citam Fedexove izjave kako je na vrhuncu karijere i kako se nikada nije osjecao tako dobro.

PS Agasi i Sampras su procvjetali od 30-e :)

- - - - - - - - - -

Pa da...NOLETU je tada bilo 20 i mislim da je tada gazio najveci broj meceva po godini :)...stigao ga umor...kazem..da je Safin bio cemu...ostabo bi neki trag za njim...to sto je imao srecu pa se proslavio na konto NOLETA...je sreca :D

Samo polako, bez zurbe i nervoze. Nego, nije se Safin proslavio preko Noleta, nego tako sto je sa 20 godina osvojio US open rasturivsi Samprasa u finalu, koji je tada tek napunio 29 godina. Takodje, pobedio je Federera u polufinalu Australije 2005. posle 5 setova i osvojio kasnije titulu. Ovo za Agasija i Samprasa si lupio zesce. Ajd', Agasi je i igrao dobro od 30-te ali Sampras je ubrzo i zavrsio karijeru.

Poslednja izmena:
Samo polako, bez zurbe i nervoze. Nego, nije se Safin proslavio preko Noleta, nego tako sto je sa 20 godina osvojio US open rasturivsi Samprasa u finalu, koji je tada tek napunio 29 godina. Takodje, pobedio je Federera u polufinalu Australije 2005. posle 5 setova i osvojio kasnije titulu.

...NOLE je najmladji igrac u istoriji koji je na jednom turniru zaredom pobjedio prva tri igraca ATP-a...tako da prica sa Safinom pada u vodu...
I NOLE je mlad bio u finalu USO sa Federerom pa je zarad iskustva izgubio titulu :D...

Pitanje je sta je uradio tokom karijere...a proslavio se po tome sto ima pozitivan skor sa NOLETOM...inace se ne razlikuje od Vavrinke.

I sam je u nevjerici rekao...1 GS moze uzeti svako na srecu...kao Cilic...ali 2 su vec nesto drugo :)...toliko o Safinovom kalibru...mani ga se...nije ti argument...

Back