Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.149
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasha85:Keeperu je sad u petak...![]()

jaoj... evo, cestitam ti sa zakasnjenjem...Keeper:Sasha85:Keeperu je sad u petak...![]()
ih, koga je bilo briga
hehehhe ... eto, meni rodjus sveze proshao... 9.IV
moj mali slatki 20-ti jubilej![]()
Slatka mala izvrnuta torto...sofffy:ljusi,za 14 dana,punim 14 godina!!!!!!hahaa!super.... :wink:
Niko te nije ni pitao...Xtina:18.09.
A godiste vam necu otkriti.![]()
Ne zoves na tortu a?DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
Pa srecan ti rodjendaan!Da nam provedes jos najmanje 2 rodja ovdeDJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
Happy birthday,again
Srecan rodjendan, bila ti je dobra ruska salata...DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Srecan rodjendan, bila ti je dobra ruska salata...DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()

tu sam, tu sam... jutros sam uplatio vreme;Sasha85:Kad_LupimLupim:Srecan rodjendan, bila ti je dobra ruska salata...DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
Gde je bre taj? Je l' je ziv?![]()
![]()
![]()
dok je jos ima... a? hehe dobra foraDJ_MaRe:tu sam, tu sam... jutros sam uplatio vreme;Sasha85:Kad_LupimLupim:Srecan rodjendan, bila ti je dobra ruska salata...DJ_MaRe:MOJ JE DANAS, MOJ JE DANAS![]()
![]()
Gde je bre taj? Je l' je ziv?![]()
![]()
![]()
Hvala vam svima na lepim zeljama, a ko hoce, neka izvoli na tortu dok je jos ima...![]()

muske VODOLIJE su najljepse.....Alexandra9:moja drugarica bi rekla: ,,uuu... muska vodolija...''sofffy:neko ko mi se svidja je tada rodjen......Alexandra9:9. februar...
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...ludilo... 8) Nemoj se kaciti za savete astrologa... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
:wink:SRECAN RODJENDAN!!!!!! sve naj-najlepse!! :wink:Sarah:Moj je 02.05 i bas se ne radujem previse rodjusu.Godinu dana sam starija,joj uzas....
Umno poremecena osoba:Srecan rodjendan!
btw. meni je 06.07
mortishaaa:SRECAN RODJENDAN!!!!!! sve naj-najlepse!! :wink:Sarah:Moj je 02.05 i bas se ne radujem previse rodjusu.Godinu dana sam starija,joj uzas....
P.S. moj se lako pamti 31.10.:wink:

Max Rockatansky:mortishaaa:P.S. moj se lako pamti 31.10.:wink:
31.10. je dan oklopno-mehanizovanih jedinica..![]()
muske VODOLIJE su najljepse.....vodolija77:~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
:wink:[/quote]
[/quote] hehehe! pa kako izgledas kad si gadan!?
:wink: