Rodjeni na isti dan...

Ja znam samo jednu dewojku koja je rodjena na isti dan kad i ja, i gledajuci natalne, jako su slichni aspekti, pored drugachijeg podznaka, koji je izgleda odluchujuc.
Ali, s obzirom da mi je koleginica iz grupe na faxu, primetila sam bolesnu slichnost i jako welike koincidencije u deshawanjima u zhiwotu. Jako bolesno...

Ne znam nikog ako je roden isti dan kao i ja, ali znam osobu koja je rodena dan poslije, cak i u slicno vrijeme, ali opet fizicki uopce ne licimo, a i karakterno se dosta razlikujemo... ali lijepo se slazemo. :)

Inace, i ja sam skorpija/rak

Poslednja izmena:
Postoji li `magija` vezana za odredjeni dan u godini,sto poklapa sve istorodjenike?...nevezano za aspekte,itd.
Duboke,istorodjenicke crte karaktera,istovetni upecatljivi limiti,ili usmerenosti na veliko isto? to pitam.. poslednje.
ko ima misljenje il iskustvo o tom...

Znam par ljudi koji su rodjeni kao i ja ... ali nekako nisam uspela sa njima da se skontam, znaci jesmo isti horoskopski znak i sa drugim osobama koji su moj znak (skorpija) se uglavnom kontam, ali sa osobama koji su na isti dan rodjeni kao i ja, nekako nisam uspela da nadjem zajednicki jezik i totalno smo drugaciji :)

Dobro, sve ovo može da bude interesantno u trenucima dokolice, ali ako malkice mucnemo glavom, to sto je neko rođen kada i mi nema nikakve ama bas nikakve veze sa eventualnim slicnostima izmedju te dve osobe. Samo nasdesni faktor i geni određuju to ko smo (ok kasnije porodica, okruzenje...). A slicnosti ako trazimo, svavkako ćemo ih naći, sa svakom osobom na ovom svetu siguro ma kad one rođene bile. Eto, ja sam rođena kada i Vlade Divac i fali mi dobrig 30 cm da budem visoka kao on:)

Back