Rođaci Darije Kisić i sinu Kona funkcije u Er Srbiji

Boris Grušenko

Buduća legenda
Poruka
26.596

Poslednjih meseci smo svedoci kako je rapidno "napredovala" firma "Nites", koja je povezana sa Bojanom Kisićem, rođenim bratom ministarke Darije Kisić Tepavčević, koja je za poslednjih dva i po meseca dobila poslove od države u vrednosti od 5,4 miliona evra. Ali, nije samo brat Darije Kisić Tepavčević taj koji je profitirao.

Naime, kako piše Danas, visoke pozicije u Er Srbiji dobila je i rođaka ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ali i sin još jednog člana Kriznog štaba, Predraga Kona.

Nacionalna avio kompanija je tako u poslednjih godinu dana pojačala kadrove, piše ovaj list, i navodi da je Slobodan Kon donio mesto rukovodioca Interne revizije u Er Srbiji u maju prošle godine.

Inače, sin Predraga Kona je diplomirao na Megatrendu 2008. godine, a master studije je završio na Singidunumu. Pre Er Srbije je radio godinu dana u "Dilojtu", a bio je i u Vladi Srbije i Ministarstvu energetike.

Smatram da bi doktora Kona i doktorkinju Kisić Tepavčević i ostale bardove Kriznog Štaba trebalo proglasiti licima od nacionalnog značaja sa posebnim zaslugama za narod što bi podrazumevalo da samo oni smeju da dobijaju unosne poslove od države a njihovi rođaci da imaju apsolutnu prednost u odnosu na sve ostale pri zapošljavanju a naročito ako su obrazovani na M&S.

Nema smisla da ih nezahvalnici prozivaju što im se zapošljavaju rođaci ili kad oposle 5 miliona budžetskih evra nakon svega što su učinili za Srbiju i javno zdravlje.

Osim toga, verujem da će se budući putnici Air Sebia osećati mnogo sigurnije nakon što je ova kompanija ojačana eminentnim rođacima.

znam da ce me mnogi sad popljuvati ali isti ku.jac bi bio i da je bilo ko drugi na vlasti, gurao bi svoje ljude, svoje rodjake, svoju decu.

niko se za vlast ne bori da bi meni..tebi..narodu bilo bolje nego da bi njemu licno bilo bolje.
"Svi na svetu su isti."

- pokušaj amazonskog plemena da opravda SNS

Poslednjih meseci smo svedoci kako je rapidno "napredovala" firma "Nites", koja je povezana sa Bojanom Kisićem, rođenim bratom ministarke Darije Kisić Tepavčević, koja je za poslednjih dva i po meseca dobila poslove od države u vrednosti od 5,4 miliona evra. Ali, nije samo brat Darije Kisić Tepavčević taj koji je profitirao.

Naime, kako piše Danas, visoke pozicije u Er Srbiji dobila je i rođaka ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ali i sin još jednog člana Kriznog štaba, Predraga Kona.

Nacionalna avio kompanija je tako u poslednjih godinu dana pojačala kadrove, piše ovaj list, i navodi da je Slobodan Kon donio mesto rukovodioca Interne revizije u Er Srbiji u maju prošle godine.

Inače, sin Predraga Kona je diplomirao na Megatrendu 2008. godine, a master studije je završio na Singidunumu. Pre Er Srbije je radio godinu dana u "Dilojtu", a bio je i u Vladi Srbije i Ministarstvu energetike.

Smatram da bi doktora Kona i doktorkinju Kisić Tepavčević i ostale bardove Kriznog Štaba trebalo proglasiti licima od nacionalnog značaja sa posebnim zaslugama za narod što bi podrazumevalo da samo oni smeju da dobijaju unosne poslove od države a njihovi rođaci da imaju apsolutnu prednost u odnosu na sve ostale pri zapošljavanju a naročito ako su obrazovani na M&S.

Nema smisla da ih nezahvalnici prozivaju što im se zapošljavaju rođaci ili kad oposle 5 miliona budžetskih evra nakon svega što su učinili za Srbiju i javno zdravlje.

Osim toga, verujem da će se budući putnici Air Sebia osećati mnogo sigurnije nakon što je ova kompanija ojačana eminentnim rođacima.

Njih bi verovatno najpametnije trebalo u rezervat.

ma jok..niko ne pravda SNS nego se radi o cinjenici..ti svoje dete ne bi ubacio u neku dobru firmu?
aj slazi i kazi da ne bi..

Evo ja da odgovorim; u javno preduzeće neko, apsolutno ne. Mislim, možda bih ubacio da čisti klozete ili tako nešto npr., kao svojevrsnu kaznu, lekciju vrednog truda i rada i sl.

Ako je reč o privatnoj firmi, a o čemu se ovde ne radi, to je već neka druga priča.

I @tab503 čisto da znaš sa ne ispadne ma kao ja to samo sad pričam.

Moji roditelji mi nikada nisu pomogli. Ni u čemu, od kad sam mogao da brišem sam svoje duše. A nije kao da nije bilo puno prilika, uključujući čak i za zapošljavanje. Svaki put je bila jasna poruka: to nije usluga detetu, tako nešto bi bilo na njegovu štetu. Apsolutno ništa; sve se zasnivalo na tome da se sve mora izgraditi sopstvenim radom i trudom.

To je ono što kvari čoveka od mlađih dana, tako da je sposoban i svašta da napravi u svojim zrelijim godinama. I to je ono što, od malih nogu, stvara "ma svi ljudi su govna" mentalitet.

Kon je već odlikovan dobio je zlatnu medalju i nacionalnu penziju zbog maestralnog snalaženja u pandemiji protiv covida-19 i ne samo on,sad je red da se namire i njihovi potomci.
Обезбедио је он фамилију раније. Одавно је промотер фармацеутских кућа а то се дебело плаћа.
Зар сте заборавили његово залагање за вакцинисање 2009?
И тада је пенио о опасности. Убеђен су вакцине, рок им прошао, паре бачене.
Наравно, он је свој проценат зарадио.
Иста је прича и овај пут, али сад нам прети ковид!

Обезбедио је он фамилију раније. Одавно је промотер фармацеутских кућа а то се дебело плаћа.
ima milione, ali se od budžeta ne pomera....svi su kao pijavice...krali bi i drpali do poslednjeg dana svojih života

Da to je bilo pre 10-ak godina to su svi zaboravili svinjski grip je tada valjda bio u pitanju sad je corona grip...i opet Kon

20210915_114710.jpg

Šta ono beše bi? Dva miliona doza kupljeno ili za dva miliona evra? Daj neki link da se prisetim.

Back