Roditeljska ljubav i pravna borba: Da li je etički proglasiti majku neuracunljivom?

Da li treba proglasiti majku neuracunljivom?

• Da

glasova: 2 66,7%
  • Ne

glasova: 2 66,7%

• Ukupno glasova
    3

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.829
roditelj može stvarno svako biti

Zamislite sledeće

Čovek, jedinac u majke oca je upoznao tek na samrti, majka ne bas ispunjena ljubavlju prema svom djetetu čas ga voli čas ga ignorise, a kad je postao momak kako on kaže i sramoti ga.

Čim se zaratilo on mlad momak odluci da ode u njemacku jer nije hteo da ratuje, ovde je upoznao svoju suprugu i stekao sa njom dvoje djece, majci je slao para kad god je mogao

Poslije rata, biće da je napravio ogromnu grešku a valjda zbog toga sto nije znao šta je roditeljska ljubav ili se nadao da će ipak biti sve dobro i daće ga ipak sleduje neki plod njegovog truda

Čovek digne ogroman kredit i opremi kuću u kojoj mu mater živi a i on se nadao da će imati svoj kutak kad dodje sa svojom familijom

Medjutim, majka je bila za vrijeme renoviranja i namještanje kuće, sredjivanue okokucnice i dvorišta ljubazna, kad su radovi bili zavrseni “klik” žena izjuri sina i njegovu porodicu

Dugo se nisu čuli, ipak neko iz familije javlja da mu je majka teško oboljela, predje preko svega nabavlja neke ampule skupe kao djavo ali potrebno za stabiliziraje bolesti u to vreme i sam teško oboli, kako je pala u postelju a nema ko da brine o njoj uz dogovor sa njom pretplati je u dom, tamo se posle par nedelja lepo oporavi

Otišao bi kući ali mater ne da ključ od kuće, kao to je njena kuća, unučad su u medjuvremenu odrasli i oni kao nemaju pravo da borave u toj kući

Da li je grehota uz pomoć doktora proglasiti je neuracunljivom? I na taj način svaki potpis koji stavi na bilo koji ugovor postane nevažeći ?

Čovek priča muž vlasnice doma se bavi nekretninama, a upetljso se i jedan rodjak iz SAD

IMG_6790.png

Njena kuća i na papiru i nezvanično. TO što je on renovirao je "njegov problem".

Zašto ona ne voli tog sina je priča za sebe.

Samo bi se dodatno izblamirao da je proglasi neuračunljivom.

Pa sad mene moja komotno nek proglase ćaknutom ako im ključ kuće nedam i stim ih odbijam od ognjišta

Nije normalno

Nego šta kaže zakon ?

To što je neko bezobrazan ili proračunat ne znači i da je neuračunljiv. Doktor ne bi smio zdravu osobu proglasiti bolesnom. Ako to uradi za pare nije samo grijeh. I kažnjivo je.

Pa dje je zdrava kad je u domu? Inače su u domovima većinom dementni, psihički teze oboleli i tijelom klonuli

Pa sad mene moja komotno nek proglase ćaknutom ako im ključ kuće nedam i stim ih odbijam od ognjišta

Nije normalno

Nego šta kaže zakon ?
Zakon kaže da je kuća njena i da nema obavezu da je usptupi bilo kome.

Uz dobru odbranu će sin gore da prođe jer će biti očigledno da hoće da je proglasi ludom da bi došao do njene imovine.

Strpao mater u dom "da je oporavi" :zcepanje:
Što je nije odveo sebi da malo prodiše u toplom porodičnom okruženju?
Što je nije doveo da je unuci paze, maze, njeguju (garant je i ne znaju)
Pametna žena, sad je došao..

Molim te da vrsi nuždu u krevetu ?
Koliko je dobra pa je niko nije hteo paziti

On živi u njemackoj i sam se razboleo i leci se

Šta da radi ?

Molim te da vrsi nuždu u krevetu ?
Koliko je dobra pa je niko nije hteo paziti

On živi u njemackoj i sam se razboleo i leci se

Šta da radi ?
Šta bona nužda u krevetu?
Ako je žena bolesna pa završila u pelenama treba porodica da brine brigu i o tome. Ne, nemoj mi reći s"ačekaj da doživiš i ti pa da vidimo da li bi"
Doživjela i jesam. Brinuli smo o baki kao o bebi, ja najviše. I za svakog člana svoje porodice bih uradila ponovo isto.
Kako možeš reći "koliko je dobra niko je nije htio paziti". Poznaješ je? To ti svekrva pa se tako pališ i takve gadosti ispisuješ?
Uglavnom, molim Boga da bakica poživi i dodatno nahdri pohlepnog, hladnog sina i njegovu porodicu, nek crknu od bijesa što ne mogu zgrabiti nečiju kuću, uspomene, dom, život ebote dok je taj neko još živ..

Oj taj lik ostavio domovinu kad joj je najteže bilo ostavio mater u domu kad joj je najteže-dno dna i ne mislim da će dobro završiti u životu. Fujčina.

Čuj ostavio domovinu

Taj lik je ipak jedan gastarbajter koji takodje donosi pare u tu domovinu pa domovina poprilično dobro živi

Nemoj sad da ti tražim podatak koliko tvrde valute donose gastarbajteri

I nemoj se samo toliko frapirati i biti ljubomorna a to uistinu jeste ljubomora kad tako ružno o svom narodu , pa gde god da žive, pričaš
Nisu bezvrijedni

Čuj ostavio domovinu

Taj lik je ipak jedan gastarbajter koji takodje donosi pare u tu domovinu pa domovina poprilično dobro živi

Nemoj sad da ti tražim podatak koliko tvrde valute donose gastarbajteri

I nemoj se samo toliko frapirati i biti ljubomorna a to uistinu jeste ljubomora kad tako ružno o svom narodu , pa gde god da žive, pričaš
Nisu bezvrijedni
Ebe se nas za dijasporce i njihove pare. Na gram jedu, na gram seru. To nije tema, tema je pohlepni sin kojem je Njemačka isisala posljednji atom ljudskosti iz njega.

Back