Rock Caffe Zeppelin!

Hehe, pa uzmi radi nesto... Evo ja se zanimam mislima Salvador, dragog mi, Dalija. Kaze: ,,Gajim izvanrednu naklonost prema devojkama i jastozima. Devojke, poput jastoga,imaju osobitu unutrasnjost. One, kao i jastozi, porumene kad covek hoce da ih ucini jestivim." :)

Ma smor... nikakvih obaveza nemam pa po ceo bogovetni dan buljim u monitor, poludeću načisto.

Odmorite oci od kompjutera ; Za ostriju sliku: Disite ravnomerno i polako. Trepcite i ujedno pokusajte da gledate predmete oko sebe- i one koji su daleko i one koji su blizu vas. Trudite se da svaki put kad trepnete registrujete oblik, boju i velicinu predmeta u prostoru. Cilj: Prinudjene da gledaju u ekran, oci se vremenom sve vise navikavaju da nestremice posmatraju predmet na relativno maloj udaljenosti. Posto se posmatranje udaljenih predmeta ne "vezba", ocima vremenom postaje prilicno tesko da izostre njihovu sliku. Ova vezba pomaze da se taj problem prevazidje.

by Blic Zena

Ja nemam stan.....a kucu(tj sobu)raspremam ili kad sam hiperaktivna pa ne znam sta cu vise sa sobom,ili kad sam zivcana,jednom sam pricala na Nordom dok sam raspremala sobu,i kad smo zavrsili razgovor,ja zaspala u ormanu:dash:

:hahaha:

Sjajno, taman da se zagreješ pa možeš da pređeš i u moj stan da pospremiš .... :whistling: :cmok:

Ma samo se ti nadaj :ljutko: Da sam jutros dobila kafu, pa i da razmislim, a ovako...

Back