Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Ma smor... nikakvih obaveza nemam pa po ceo bogovetni dan buljim u monitor, poludeću načisto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa jutros sam se tu probudio, zar ne?
Kako si znao da mi je stan u haosu?![]()

Na preključerašnji dan je umro Dali...Hehe, pa uzmi radi nesto... Evo ja se zanimam mislima Salvador, dragog mi, Dalija. Kaze: ,,Gajim izvanrednu naklonost prema devojkama i jastozima. Devojke, poput jastoga,imaju osobitu unutrasnjost. One, kao i jastozi, porumene kad covek hoce da ih ucini jestivim."![]()
Pa jutros sam se tu probudio, zar ne?![]()
![]()

Ma smor... nikakvih obaveza nemam pa po ceo bogovetni dan buljim u monitor, poludeću načisto.
Smirtz...Na preključerašnji dan je umro Dali...
Ma ja se našo u čudu, gde i s'kim sam se to probudio, pa bže bolje zbriso...Onda si mogao malo i da pospremiš pre nego što si otišao![]()

Mora da je vlažan...Ugasio mi se fitilj...

Podrav Zograf! Sta se radi?

Sjajno, taman da se zagreješ pa možeš da pređeš i u moj stan da pospremiš ....Ali ne zadugo, odlučila sam da poslušam Prowlera i spremim stan![]()

Ja nemam stan.....a kucu(tj sobu)raspremam ili kad sam hiperaktivna pa ne znam sta cu vise sa sobom,ili kad sam zivcana,jednom sam pricala na Nordom dok sam raspremala sobu,i kad smo zavrsili razgovor,ja zaspala u ormanu![]()

Sjajno, taman da se zagreješ pa možeš da pređeš i u moj stan da pospremiš ....![]()
![]()
Da sam jutros dobila kafu, pa i da razmislim, a ovako...Ajde dolazi da igramo WoW![]()

Ja nemam stan.....a kucu(tj sobu)raspremam ili kad sam hiperaktivna pa ne znam sta cu vise sa sobom,ili kad sam zivcana,jednom sam pricala na Nordom dok sam raspremala sobu,i kad smo zavrsili razgovor,ja zaspala u ormanu![]()

Da znaš da bih volela, ali plašim se da ću se jaaaako navući tako da bolje da ni ne počinjem![]()
E baš si kukavica
Ajde dovlači se!
Zanimljivo je mnooogo![]()