Rock Caffe Zeppelin!

postao...?ma kad je bilo do jaja??aaaa bilo je,kada su svi bili tu od stari,i kada ja nisam ovoliko smarao,kada je postojalo rivalstvo.a sada su svi kao slozni.nema hejtera.nema pasnjak ekipe da se krljamo.sad koji otisli,a koji se udruzili sa ljudima koji nisu na njihovom nivou(da ne imenjujem)
i kao sto neko napisa malopre "znam sta si mislio"
daaaa,znas

meni se zapravo cini da je sve pocelo da propada kad sam ja dosao :lol:
ili to beshe valjda poslednji trzaji ... bar sam tak chuo...

postao...?ma kad je bilo do jaja??aaaa bilo je,kada su svi bili tu od stari,i kada ja nisam ovoliko smarao,kada je postojalo rivalstvo.a sada su svi kao slozni.nema hejtera.nema pasnjak ekipe da se krljamo.sad koji otisli,a koji se udruzili sa ljudima koji nisu na njihovom nivou(da ne imenjujem)
i kao sto neko napisa malopre "znam sta si mislio"
daaaa,znas

joj kako smo se ubijali sa ovcama sa pashnjakaaaaa xDD

nema ni mikija... ni masakra...
Tako je nismo svi kao ti!;)

Sta vi bre tu balavci trabunjate skoro ste se registrovali a pricate o starim vremenima i da davite,jao kako je pre bilo sada je sranje.... Kako znate kad niste ni bili? A vidim i deo ekipice je tu pa je idalje sranje! Trazili ste hejtera pa ja cu koliko mogu biti!
srdjane... bili smo tu. ja manje-vishe, al' diff jeste, i limun... itd...

skinsi takav si!

sad gledah...osamdeset osmo si.
ja mislio d si nafurani klinjo.
a ono kao stariji si a ipak nafuran.u cemu je caka?

za rasu i naciju...a kao nesto si uradio za rasu i naciju?

devedeset prvo je srdjan?:think:

ja se izvukoh...al na raspustu cu dumrem...svaki dan probe...bogo moj....sta cu kad volem:)

a...i Tea dolazi u Lo na jedan dan na raspustu:klap:a i onaj veseli Jovica je obecao....satro mora da uci,ispiti mu krajem januara..a mozda navrati oko 10:D...a budala...moze da id u Bg pa potvrdu za odlaganje vojske,a ne moze kod mene;)odlaze vojski:roll:kako neki fino sliuze ovoj drzavi...ko moj buraz;)jedva cekam d idem u Ns da posetim mladjanog vojnika:plez:

ja se izvukoh...al na raspustu cu dumrem...svaki dan probe...bogo moj....sta cu kad volem:)

a...i Tea dolazi u Lo na jedan dan na raspustu:klap:a i onaj veseli Jovica je obecao....satro mora da uci,ispiti mu krajem januara..a mozda navrati oko 10:D...a budala...moze da id u Bg pa potvrdu za odlaganje vojske,a ne moze kod mene;)odlaze vojski:roll:kako neki fino sliuze ovoj drzavi...ko moj buraz;)jedva cekam d idem u Ns da posetim mladjanog vojnika:plez:

Eee, kad dolazis za NS?

[Una];8341111:
joj kako smo se ubijali sa ovcama sa pashnjakaaaaa xDD

nema ni mikija... ni masakra...

srdjane... bili smo tu. ja manje-vishe, al' diff jeste, i limun... itd...

devedeset prvo je srdjan?:think:

Zamolio bih te da ne odajes moje licne podatke kad je budem nekome hteo da nesto kazem ja cu reci,moja stvar ako lazem i zezam se nemam pojma kako je bilo ja sam se registrovao sa mojim prvim nickom u januaru (pocetkom) ove godine i delimicno znam kako je bilo! Jedna mala grupica ljudi na Zeppu i nikog vise niste primali samo ste hejtovali i zbijali sale na tudji racun!

Back