Rock Caffe Zeppelin!

Znam da nije lepo,ali da je poznajes sve bi ti bilo jasno!!!
I nemam problem s a francuskum,naprotiv!
Nego me izludjuje profesorka koja ti ne dozvoljava da izrazis svoj stav :twisted:
I da,kao ako ne uradis domaci -2boda ako uradis nikom nista.Neopravdani izostanak -10 bodova,opravdani nista!
A moras da se javljas na casu,da zaradis te bodove,ali ako na primer,kao jedan ortak,odes u ameriku an mesec dana,ili se prehladis ili tako nesto,te bodove nemas kako da nadoknadis
Ne postoje vise ocene(samo dve za pismeni) vec samo ti bodovi,i moras da skupis 85 da bi imao peticu!!!

Am G
Sa 13 sam popusio prvu pljugu
Am G
a posle prve odmah i drugu
Am
jer tad, tad sam bio mlad.

Sa 14 sam popio prvo pivo
a posle piva sam pio sve zivo
jer tad,tad sam bio mlad.

G Am
Kad dobijem batine nisam kukao
G Am
bio sam tucen,i ja sam tukao
G Am
jer tad tad sam bio mlad.
(p.s. lose u rasporedjeni akordi iznad reci , ali pusti snimak na youtube i pohvataces , ako ne moze kazi)

Ti akordi su ja mislim kroz celu pesmu , google powaa :D
Izvini zbog ovakvog kasnjenja , ali sam krenuo u srednju i pretrpan sam
:hahaha::rotf::super:

Poslednja izmena:
nije mi jasno kako da prebacim brzo iz G u AM
nije mi jasno

pa vezbaj slobodno spoooro , slobodno se zakoci , jer tu nema velike fore,i niko te ne ocenjuje , ali to je samo u pocetku tesko , samo budi uporan ( naravno ne 12 sati dvevno :mrgreen: ) ,ali pokusavaj .

Vidis ucenje gitare ti je pomalo i kao skola ( ali ne dovoljno da ti se smuci ^^ )
prvo se nerviras za akorde a posle 6 meseci za solo , a posle dve godine za jos brzi solo , a ne razmisljas da ti je ono prethodno bilo tesko , nego samo kukas kako je ovo tesko ^^ :D
Ja sam ranije na ovom forumu kukao kako ne mogu burn(deep purple) da odsviram , a sad kukam za rising force(da jos uvek) , a za godinu dana za nesto peto :D
tako i u skoli kad sam bio 2. razred po ceo dan sam igrao cs i kukao sam kako mi je teska skola ,) ( ovo kukati ne znaci kukati u smislu smarati druge , nego vise jadati se ^^ )

Dajte 5 bambija sa prose**vanje :mrgreen:

Ako oces uploaduj na net , kako sviras :D

Poslednja izmena:

Back