Rock Caffe Zeppelin!

Evo malo traceva
1. Pol Makartni je, u stvari, mrtav ili nikad nije ni postojao.
2. Asistent pevačice Stivi Niks morao je da uduvava kokain u stražnjicu svoje šefice, zato što joj je droga uništila nozdrve.
3. Mama Kes (Mamas & Papas) umrla je tako što se ugušila sendvičem od šunke.
4. Endži Bouvi, žena Dejvida Bouvija, uhvatila je svog muža u krevetu sa Mikom Džegerom.
5. Mark Čepmen, ubica Džona Lenona, bio je atentator kog je programirala CIA.
6. Članovi grupe Led Zeppelin seksualno su zadovoljili mladu obožavateljku pomoću male žive ajkule.
7. Džima Morisona ubila je administracija Ričarda Niksona / Morison je lažirao svoju smrt / srčani udar bio je posledica masturbacije u kadi.
8. Debi Hari svojevremeno je oteo čuveni serijski ubica Ted Bandi.
9. Kit Mun se za svoj 21. rodjendan sjurio automobilom u bazen hotela "Holidej In". Ostao je bez nekoliko zuba i svim članovima grupe Who doživotno je zabranjen ulaz u hotele iz tog lanca.
10. Džinu Simonsu je, nakon saobraćajne nesreće, prišiven kravlji jezik.
11. Rod Stjuart, Lil Kim i Džordan Najt morali su da idu na ispiranje stomaka nakon gutanja nekoliko litara sperme.
12. Tokom policijske racije na kuću Mika Džegera, Marijana Fejtful pronadjena je sa čokoladicom "mars" medju nogama.
13. Merilinu Mensonu hirurški su odstranjena dva poslednja rebra kako bi mogao da samog sebe oralno zadovoljava.
14. Elis Kuper i Frenk Zapa jeli su na koncertu sopstveni izmet.
15. Bob Marli je ubijen tako što mu je CIA izazvala rak na nožnom prstu.
16. Pesma Fila Kolinsa "In In the Air Tonight" napisana je pošto je muzičar svedočio o incidentu u kojem je jedan čovek dozvolio drugom da se utopi.
17. Kit Ričards u redovnim razmacima prolazi kroz tretman potpune zamene krvi.
18. Muž i žena Džek i Meg Vajt su u stvari brat i sestra.
19. Pesma benda Eagles "Hotel Kalifornija" govori o napuštenoj hrišćanskoj crkvi koju preuzimaju satanisti. I članovi grupe su sledbenici Satane.
20. Bob Ezrin, producent albuma Lu Rida "Berlin", snimio je dečji plač koji se pojavljuje u pesmi "The Kids" tako što je rekao svojoj deci da im je majka mrtva.
21. Grupa Pearl Jam dobila je ime po džemu sa drogom pejotl, koji je Edi Veder morao da jede kod babe.
22. Ubica i satanista Čarls Menson umalo je postao član grupe Monkeys.
23. Robert Džonson prodao je dušu djavolu u zamenu za umeće sviranja gitare.
24. Roj Orbison bio je albino i nosio je tamne naočare zato što je bio slep!
25. Kit Ričards šmrkao je pepeo svog pokojnog oca.

Poslednja izmena:
1. Pol Makartni je, u stvari, mrtav ili nikad nije ni postojao.
Ovo mi je cale pricao da su kruzile price da je Pol umro...kao ima fora kad neku pesmu(ne secam se koju)pustis odnazad da se cuje "Paul is dead"
Takodje na omotima,ili slikama,kao svi su obuveni samo je on bos,ili su svi u crnom,jedino on u belom,i tako svakakve budalastine.....
4. Endži Bouvi, žena Dejvida Bouvija, uhvatila je svog muža u krevetu sa Mikom Džegerom.
Ovo sam isto cula,a i pisalo je u nekoj biografiji Mick Jaggera da je voleo da vodi ljubav i sa zenama i sa muskarcima,a Dejvid s druge strane je onako nezan i krh,a imaju i duet...tako da me ne bi zacudilo da je istina....
7. Džima Morisona ubila je administracija Ričarda Niksona / Morison je lažirao svoju smrt / srčani udar bio je posledica masturbacije u kadi.
Ovo je i dalje misterija....pricaju da se predozirao u kafani,pa ga samo doneli u stan i stavili u kadu,onda da je njegova zena imala veze sa njegovim ubijstvom,jer je nestala/pobegla posle njegove smrti,onda pricaju da je jos uvek ziv i tako....
15. Bob Marli je ubijen tako što mu je CIA izazvala rak na nožnom prstu.
Jeste...CIA mu je izazvala rak....:) On je znao da ima rak,ali nije hteo da otsece prst,jer je voleo da djuska bos,a i to bi ga sprecavalo da igra fudbal...bar tako kazu...
17. Kit Ričards u redovnim razmacima prolazi kroz tretman potpune zamene krvi.
Ovo sam cula da je radio i Dzeger
18. Muž i žena Džek i Meg Vajt su u stvari brat i sestra.
Zar nisu?!
25. Kit Ričards šmrkao je pepeo svog pokojnog oca.
Ovo je on sam izjavio...:)
Kakvi su ludaci....
Za ove ostale slucajeve slatko sam se ismejala....gde kopas te informacije?!

To se oni meni ispovedaju. I ovo za zeppeline je tacno. Ima jos nesto vezano za zeppeline,Jimmy Page se naprzio na klinku od 14 godina pa je kidnapovao i rekao da ce da je ima. Ona je rekla da nece ali posto Jimmy uvek dobije ono sto zeli,kad je prolazila kroz hodnik hotela,uvukao je u sobu i rekao joj"I told you i gonna have you" Posle su bili u vezi neko vreme. Hahaha kakav car!

Back