Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne radi se ništa...tj. jedu se neke kašice ko za bebe, sad imam osećaj da ću dobiti trbušni tifus...Inače anarhija nije lom i nered već sasvim fino društvo....Kucaj na guglu, mrzi me da objašnjavam..Naravno ako te zanima...;)

hehe...kazu za metal: pentagram, za rock: peace, a za punk: anarhija...
ma ja u to ne verujem al ajde volim hippie vesele ljude...ja volem i cvece i vutru :P :mrgreen:

ovo je bilo iznenadjujuce....upravo mi je najbolji drug rekao da me voli....u pravu je doktor milutin stanojevic:rotf:***** ti sunce.......

Jao....E situacija ti je ubij se.....Ne znam šta da ti kažem.......krajnje nezgodno........Udahni, izdahni, udahni, izdahni, zadrži dan, pa izdahni, pa zadrži dah i tako, a onda dolazi teži deo kada moraš da počneš da misliš šta da uradiš....

al ovaj je prso brate,deshavalo mi se to vec,ali nikad sa naj-nja-njaaaaaajboljim drugom!!!!******...stvarno......shto je najgore sve sam mu pricala,neshto shto cak ni drugaricama nisam njemu jesam.......e stefane ***** ti mater:dash:i zna da imam decka,a idemo skupa u odeljenje,pa ***** ti zivot......sad smo pricali-malo sam mu objasnila kako stoje stvari,ipak mi ga zao:neutral:

narvoucenije:Dr.Stanojevic je car:worth:

The 60's are over,and all the hippies are dead I am sorry to tell you but they were shoot in the head.....

No dude:)
The hippies are among us;)
Joy just have to notice them
Peace brother
medium.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back