Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eo mene!

limune.........eo ti(speshl edishn iz prijateljske nam (ne)ekoloshke zemlje.....izvini maksifor,al tako 'e):daklem

Limunovo_Drvo,

@stella_nemoj da me zovesh Saki,ko boga te molim.........
@limun-fala shto brinesh......nisu me fatali.........grcevi
@marta.......eo sa' cu
@nord-de si bre?!

Prilozi

• Slika012.jpg
    Slika012.jpg
    37 KB · Pregleda: 10
inace,danas iz ko zna kog razloga crkne kablovska (ni tv-a ni neta) pa Nord lepo zapuca na tradicionlani koncert na trgu pred novu skolsku godinu

dok smo imali neki rock tu su svirali Osvajaci a sad se blago Nordu zadesio Bajaga :dash:

ja ih nikad u zivotu nisam slusao pa je ovo bilo vatreno krstenje!! ljudi toliko sporo sviraju,toliko se gube i toliko veze nemaju da sam ja posle 15 minuta spavao drugu na ramenu... pesme nemaju veze s vezom pa smo mi pogadjali koja je sledeca (bukvalno sviraju dva minuta a ti ne znas sta). pogodio sam Tamaru i to je bilo sve,a i nju je svirao kao iz groba

dakle,goru,dosadniju i sporiju svirku u zivotu slusao nisam

Nord i Bajaga su zavrsili :lol:

inace,danas iz ko zna kog razloga crkne kablovska (ni tv-a ni neta) pa Nord lepo zapuca na tradicionlani koncert na trgu pred novu skolsku godinu

dok smo imali neki rock tu su svirali Osvajaci a sad se blago Nordu zadesio Bajaga :dash:

ja ih nikad u zivotu nisam slusao pa je ovo bilo vatreno krstenje!! ljudi toliko sporo sviraju,toliko se gube i toliko veze nemaju da sam ja posle 15 minuta spavao drugu na ramenu... pesme nemaju veze s vezom pa smo mi pogadjali koja je sledeca (bukvalno sviraju dva minuta a ti ne znas sta). pogodio sam Tamaru i to je bilo sve,a i nju je svirao kao iz groba

dakle,goru,dosadniju i sporiju svirku u zivotu slusao nisam

Nord i Bajaga su zavrsili :lol:

Kod nas je dolazio cak 3,4 puta.Ne znam ni koja ga sila vise zove,dosadan je kao smrt.Ali kad pomislim na prosli vikend i koncert Miroslava Ilica na gradskom trgu ,Bajaga mi dodje kao super izvodjac .

joj juče pre sinanovog koncerta, išla kola sa razglasom kroz grad, najavljivali spektakl, puštali njegove pesme... ono je bilo za umiranje :hahaha:
i posle na kališu samo metalci skoro ostali...dobro, bilo je malo raje i na kelis na green festu, al opet....:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back