Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja cu da ti objasnim,tu je bila jedna grupica ljudi koja je uspomocu Diferenta from the others terala ostale korisnike sa ove teme,na kojoj su samo pisali oni,svako ko je pokusao da udje u drustvo bio je izvredjan i obicno bi napustio temu e sad taj Diff je napustio forum i sad neki clanovi te grupice vise ne mogu da teraju korisnike jer su glupi pa sad kukaju za tim vremenima i ocajnicki kukaju da se on vrati!! Sadasnj Hells i onaj za verme dok je Diff bio ovde ne mogu da se uporede,kao da su druge licnosti!

Srdjane menjaju se vremena. . . :confused:
Bila sam na prvim stranicama ono, jste bilo zanimljivo ali, j.b.g. . . .

Evo ja cu da ti objasnim,tu je bila jedna grupica ljudi koja je uspomocu Diferenta from the others terala ostale korisnike sa ove teme,na kojoj su samo pisali oni,svako ko je pokusao da udje u drustvo bio je izvredjan i obicno bi napustio temu e sad taj Diff je napustio forum i sad neki clanovi te grupice vise ne mogu da teraju korisnike jer su glupi pa sad kukaju za tim vremenima i ocajnicki kukaju da se on vrati!! Sadasnj Hells i onaj za verme dok je Diff bio ovde ne mogu da se uporede,kao da su druge licnosti!

:lol:
S;a pricas,ti nis ni bio tu.

Joo sto bese Beer dobar sinoc:D

hehe XD...a koj ti bio nick? ...:P pa dobro..inace diff ti je na temi jos uvek..on je uvek ovde...ne brini se ti za njega...a inace nas to smorilo...nismo n iterali ljude...nego primale normalne..a sta ce nam boodale...i onda krenuli retardi kao sto je krostic i tako ti...i de sa njima da se dopp :S....pa svi se menjamo pa i ja...bilo je dobro pre..samo kazem ne ocekujem nista vise....bolje da lockuju ovu temu da ne spamujete bbzvz

Mislim da je ova tema za sve nas koji blejimo u ekran i saljemo postove
na forumu krstarice :P
retardi = retardi. Iskuliraj ih, ovo je internet.

Ovo ima samo u Teheranu,cekam da mi ljudi odobre slike za profil!!! Nego sta ima,ja cu malo ovih dana koristiti ovaj pdf da se probijem i postanem punopravna clan,a ovde me jedino niko za sada ne progoni dok na drugim pdf-ovima bi me zaklali!!

Blackmore ovo mi je drugi nick pod istim imenom!
A Kroste nisi od reci! I sta znaci ono Overs.hit??
Njiva the chick nisi sredjivala profil i suti i uzivaj! I pogledaj sad moj profil!
Rockerka sad cu te ponovo addujem u listu prijatelja i sta bi sa onim grupama i izvestajem?

Was ist up, ljudi? XD Ja navratih i procitah ovu i prethodnu stranu, pa aj da napisem koju rec...

Za pocetak, jedan citat: "Samo se najmudriji i najgluplji medju ljudima ne menjaju" ;)

A to o cemu pricate je nezaobilazna faza u radu svakog foruma - pre ili kasnije se ustali jedna grupica koja postane "najcool" na forumu i postepeno pretvori forum u svoje mesto za caskanje i onda je uvek malo teze novim clanovima da se uklope i 'ubace' u tu grupu koja je, kao po pravilu, pomalo odbojna prema novajlijama, ili tacnije - nema potrebu za novajlijama a pre ili kasnije se svaki razgovor svede na nesto izmedju njih samih gde oni koji nisu upuceni u prethodna desavanja ne mogu da se uklope, pa tako ako neko hoce da postane clan te grupe - mora da bude mnooogo uporan. Nakon nekog vremena ta grupica pocne da se osipa dok ne ostane samo nekolicina i tad nastupi mala kriza i haos na forumu dok ne isplivaju 'neki novi klinci' i onda se sve to tako periodicno ponavlja :P

Ja sam bio ovde pre skoro 2 godine, nisam mnogo vremena proveo, mozda 20-ak dana, manje-vise, pisao sam u tadasnjoj spamerskoj temi (valjda se tada zvala Pasnjak) i ljudi su poceli da me prihvataju ali sam onda napustio forum. Kad sam se vratio pre mesec dana (ili tako nesto), jedva da sam prepoznao dvoje-troje iz tadasnje ekipe.

@blast
ja ovde 3 godine i 3 generacije sam ispratila xD jedino nisam bila kad je bila aktuelna ona tema Za nas, baš s početka rada foruma
prvo su skoro svi sa pašnjaka nestali, pa stara garda sa cepelina i sada ovi noviji će polako, tamo od zime će se smoriti imam osećaj :lol:...
i sećam se koliko si veličao WT i slipknot ono beše (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back