~Stella~
Iskusan
- Poruka
- 6.012
Ooo drago mi je. Sta radis 'devojko sto ubijas bol'? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem jasta a ako mi jedan lik naleti kosti cu da mu polomim samo neka udje u sutku!! Bicu sav u crnom,majca bez printa,sa kratkom frizurom (crna kosa) i crnim skejterkama koje imaju belu saru,ako hoces mozemo i da se upoznamo!!

Na pocetku nisam hteo da udjem u sutku i nisam svo vreme bio na svirci, bio sam na prvom bendu (Pinkiju i stajao kod zvucnika na desnoj strani),kad je nastupao drugi bend bio sam napolju na tribinama,na trecem sam sa nekim likovima iz gimnazije napravio svoju sutku ne zavisno od onih gmazova!! Da sam usao ubili bi me od batina sigurno jer sam u zavadi sa jednim likom koji je dobar sa Trucom i Srdjanom i onim likovima obicno ja kad udjem u sutku eto i njih i samo na mene idu a i likovi ne znaju sta je sutka oni udaraju pesnicama,onag glavati me je na Atheistu svezao pesnicom po faci!! Ma tuga ***!! Isto se zovem Srdjan!! E ja sam druga smena bicu ovde od 23h pa ako ti trebam znas gde i kad ces me naci,a upoznao sam skoro sve sa Valjeva (ne znam Groojana,Marijanu (napustila zbog mene krstu) i Red Devil-a od stare ekipe)!!

Naravno
Ako pogodiš koja je to grupa kupiću ti sladoled...

to vidim i sama....kao i da je AAAAAAAAHHH
Limune grupa se zove "Limunovo Drvo" i njih obozavas zato si sebi i dao taj nadimak!! A ja sam mislio da taj lik na avataru ima maramu!!
Una
Je li taj Lazar uci u gimnaziji 1 ili bi 2 godina ne znam smer!!
[Una];7469197:tvoje godishte, prebacio se u tehnichku, niskogradnja... iznad njega sam stajala na tribinama, pa zato pitam. a sa kime si ti bio? verovatno ne znash ove sa kojima sam bila. jedno vreme sam stajala sa shetjerkom i ljiljom (basistkinjom) kod ulaza...

Dobar večer i vama...
čitav dan slušam pjesmu Ona stalno razmišlja...