Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem jasta a ako mi jedan lik naleti kosti cu da mu polomim samo neka udje u sutku!! Bicu sav u crnom,majca bez printa,sa kratkom frizurom (crna kosa) i crnim skejterkama koje imaju belu saru,ako hoces mozemo i da se upoznamo!!

jesi upadao u "shutku"? :p
shto se ne pogodi da smo mi online u isto vreme bash bash nikad?
mogli smo se stvarno upoznati jedan put... i josh onih ljudi sa podforuma valjevo.
ehm... nisam primetila nikoga sa tim opisom ili nisam obratjala pazhnju.
kako se ti ono zovesh?

Na pocetku nisam hteo da udjem u sutku i nisam svo vreme bio na svirci, bio sam na prvom bendu (Pinkiju i stajao kod zvucnika na desnoj strani),kad je nastupao drugi bend bio sam napolju na tribinama,na trecem sam sa nekim likovima iz gimnazije napravio svoju sutku ne zavisno od onih gmazova!! Da sam usao ubili bi me od batina sigurno jer sam u zavadi sa jednim likom koji je dobar sa Trucom i Srdjanom i onim likovima obicno ja kad udjem u sutku eto i njih i samo na mene idu a i likovi ne znaju sta je sutka oni udaraju pesnicama,onag glavati me je na Atheistu svezao pesnicom po faci!! Ma tuga ***!! Isto se zovem Srdjan!! E ja sam druga smena bicu ovde od 23h pa ako ti trebam znas gde i kad ces me naci,a upoznao sam skoro sve sa Valjeva (ne znam Groojana,Marijanu (napustila zbog mene krstu) i Red Devil-a od stare ekipe)!!

Gledajte moj avatar:

040629130837674down20nola0qi.jpg

moćno :D

Na pocetku nisam hteo da udjem u sutku i nisam svo vreme bio na svirci, bio sam na prvom bendu (Pinkiju i stajao kod zvucnika na desnoj strani),kad je nastupao drugi bend bio sam napolju na tribinama,na trecem sam sa nekim likovima iz gimnazije napravio svoju sutku ne zavisno od onih gmazova!! Da sam usao ubili bi me od batina sigurno jer sam u zavadi sa jednim likom koji je dobar sa Trucom i Srdjanom i onim likovima obicno ja kad udjem u sutku eto i njih i samo na mene idu a i likovi ne znaju sta je sutka oni udaraju pesnicama,onag glavati me je na Atheistu svezao pesnicom po faci!! Ma tuga ***!! Isto se zovem Srdjan!! E ja sam druga smena bicu ovde od 23h pa ako ti trebam znas gde i kad ces me naci,a upoznao sam skoro sve sa Valjeva (ne znam Groojana,Marijanu (napustila zbog mene krstu) i Red Devil-a od stare ekipe)!!

ja sam stajala sa desne strane... i posle sam bila na tribinama. sa kim si ti bio? znash lazara petrovitja?

ista smo smena. :)

Limune grupa se zove "Limunovo Drvo" i njih obozavas zato si sebi i dao taj nadimak!! A ja sam mislio da taj lik na avataru ima maramu!!

Una
Je li taj Lazar uci u gimnaziji 1 ili bi 2 godina ne znam smer!!

tvoje godishte, prebacio se u tehnichku, niskogradnja... iznad njega sam stajala na tribinama, pa zato pitam. a sa kime si ti bio? verovatno ne znash ove sa kojima sam bila. jedno vreme sam stajala sa shetjerkom i ljiljom (basistkinjom) kod ulaza...

[Una];7469197:
tvoje godishte, prebacio se u tehnichku, niskogradnja... iznad njega sam stajala na tribinama, pa zato pitam. a sa kime si ti bio? verovatno ne znash ove sa kojima sam bila. jedno vreme sam stajala sa shetjerkom i ljiljom (basistkinjom) kod ulaza...

Znam Ljilju sa njenim bivsim deckom sam se druzio(onaj koji joj je pretio smrcu i batinama),on i ja smo u smrtnoj zavadi da nije taj lik ucio u trecoj ako jeste onda ga znam ali oni mene ne znaju!!:)

Ja sam bio na sredini tribina dosao sam sa likom koji je nosio majcu Slayera i posle smo bili sa onom dvojicom pijanih punkera(na kratko) ali posle smo se prisljamcili nekim klincima iz gimnazije bilo nas je 5-6 i jedna riba je krenula sa njima!!

Pijana noć pod nogama
gazim preko stola
ulicom praznom sve odzvanja
glasovi ptica čuju se
vetar plače, strah me je
ledene kiše dolaze

Nestaju tragovi
o jednoj ljubavi
imenom tvojim
sve zove se

Obale naše ruše se
kule od peska, sećaš se?