Dexadexa
Početnik
- Poruka
- 1
Rivotril
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji ti se najbolji pokazao i da li si imao neke nuspojave tokom navikavanja na ad a i kasnije?Треба да га пијеш три, четри месеца да би осетио побољшање. Ја сам пио широк спектар антидепресива.
У почетку сам осећао као да ти се нека језа спушта низ кичму. Што ти кажеш "Као струја". Импотенција је присутна у оном смислу да не можеш да га дигнеш ни 30 % мозгом. Немаш сексуални нагон. Можеш само стимулацијом руке али ни ту није она најбоља потенција. За црне мисли користим ксалол који ти подиже расположење. Узгред, мени је ненадано најбољи лек алергент "Ринасек". Ако ме шта психички опусти и релаксира то је он. Нарочито ако је сируп. Он брже делује. Такође сам провалио кад свесно глуформином снизиш шећер да се лепо психички осећаш с тим шт те ухвати дрхтање и знојењеkoji ti se najbolji pokazao i da li si imao neke nuspojave tokom navikavanja na ad a i kasnije?
vidim neki pominju mučnine, glavobolje, kao da ih struja drma, impotenciju, pojačanje mračnih misli itd....
kako bi opisao dejstvo kada lek proradi?
rivotril nije antidepresiv.prvenstveno je antiepileptik.u psihijatriji se daje kod napada panike,anksioznosti,nesanice,fobije,sindrom nemirnih nogusta to znaci?
deluje mora da se pije uredno, to je atidepresiv...
rivotril nije antidepresiv.antidepresivi su zoloft,seroksat,prozak,cipralex...pun spektar antidepresiva dejstva deluje od 4 do 8 nedeljaТреба да га пијеш три, четри месеца да би осетио побољшање. Ја сам пио широк спектар антидепресива.
Rivotril
Pa ok. Ja imam tri problena od navedenih, pijem ga 4ipo godine i dobro mi je, sta je problem?rivotril nije antidepresiv.prvenstveno je antiepileptik.u psihijatriji se daje kod napada panike,anksioznosti,nesanice,fobije,sindrom nemirnih nogu
nista.sa vremenom dozu koju pijes nece vise da deluje.moraces da povecas dozu.Pa ok. Ja imam tri problena od navedenih, pijem ga 4ipo godine i dobro mi je, sta je problem?
Mozda se i skinem sa tog leka nekad. Sve vreme pijem polovinu od leka od 2mg.nista.sa vremenom dozu koju pijes nece vise da deluje.moraces da povecas dozu.
ne goje svi antidepresivi.najvise goji seroksat,zoloft ne gojiNevolja je u tome sto svi antidepresivi uticu na gojaznost, ja l
Mozda se i skinem sa tog leka nekad. Sve vreme pijem polovinu od leka od 2mg.
Muka kod antidepresiva je sto se svi koji ih piju goje, ja i ovako zbog hemoterapije imam veliki problem sa kilazom pa mi samo jos ta muka "treba".
Taj mi niko nije prepisivao, davala mi je ludaca iz Klinickog lek koji je sa tesku depresiju(ja u depresiji nisam), i kad sam otisla i rekla da to necu da pijem prepisala mi je neki drugi jos jaci i naglasila da ako mi ne odgovara neja vise ne dolazim. Posto nisam imala ni volje ni zelje da se tuzskam i trazim nacelnika to je tako proslo, ali niti mi pads na pamet da to pijem niti opet kid nje da idem. Ti lekovi bi njoj dobro dosli veruj mi.ne goje svi antidepresivi.najvise goji seroksat,zoloft ne goji
to sam čitao da seroxat goji, ali mi nije jasno na koju foru? verovatno ne jača apetit već je nešto drugone goje svi antidepresivi.najvise goji seroksat,zoloft ne goji
Depresivni ljudi uglavnom nemaju apetite, jedu bezvoljno, a ovi lekovi im vracaju zivotnu radostto sam čitao da seroxat goji, ali mi nije jasno na koju foru? verovatno ne jača apetit već je nešto drugo
ima jaku sedaciju,ulenji te,jedes...to sam čitao da seroxat goji, ali mi nije jasno na koju foru? verovatno ne jača apetit već je nešto drugo
puno delovanje u sistemu je 45 min do sat vremena.kao skoro svakom sedativu.na prazan zeludac 10-15 minuta.studije i tako dalje....inace rivotril koji takodje spada u grupu benzodiazepina je jedini benzodiazepin koji je netoksicanDeluje za odmah (u roku od minut do pola sata), kao i svaki anksiolitik
Ne pije se duže od mesec dana, ne zaboravi, inače ćeš imati problem, klonazepam je one hell of a drug
Deluje za odmah (u roku od minut do pola sata), kao i svaki anksiolitik
Ne pije se duže od mesec dana, ne zaboravi, inače ćeš imati problem, klonazepam je one hell of a drug
Ne preteruj... sve je u redu ako se koristi kako je prepisan.
ti bolje znas od naucnika?imas ljude koji piju dva puta dnevno po 2 mg, 3 puta po cetvrtinu dnevno...Ne preteruj... sve je u redu ako se koristi kako je prepisan.
Ne, nego selebritiji po rehab centrima koji su uzimali stravične količine benzodiazepina ne znače mnogo kao dokaz.ti bolje znas od naucnika?
citaj malo vise
rivotril posle ksanaksa stvara veliku,bas veliku zavisnost ako se pije godinama da je gor nego skidanje sa teskih drogaNe, nego selebritiji po rehab centrima koji su uzimali stravične količine benzodiazepina ne znače mnogo kao dokaz.
Ne znam bolje od naučnika, ali sam imala Rivotril kao terapiju nekoliko puta tokom par godina, i sve je bilo u redu svaki put. Jako mi je pomogao, ali ga nisam ni zloupotrebljavala, nego koristila tačno kako mi je prepisano, i svaki put prestajala bez problema. Već dve godine nemam tragove anksioznosti.