- Poruka
- 87.305
dobar glumac, nikakav covek
Sta je sve snimio i kako ovo prvo je postalo upitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar glumac, nikakav covek
Ne znam koji beše poznati reditelj je pričao da u pozorištu nije gledao boljeg glumca. Laza je dobar glumac (barem za naše standarde), ali je nažalost ljiga od čoveka. Od ranije je poznat kao alkos a i šlihtanje vlasti mu nije strano. Mene je recimo Miki Manojlović više razočarao kad sam saznao da je potpisao pismo podrške predsedniku.Sta je sve snimio i kako ovo prvo je postalo upitno.
Ne znam koji beše poznati reditelj je pričao da u pozorištu nije gledao boljeg glumca. Laza je dobar glumac (barem za naše standarde), ali je nažalost ljiga od čoveka. Od ranije je poznat kao alkos a i šlihtanje vlasti mu nije strano. Mene je recimo Miki Manojlović više razočarao kad sam saznao da je potpisao pismo podrške predsedniku.
Draga Lagerta, ovo je samo jedna od bezbroj političkih tema u pf Pozorište i Književnost na šta sam ukazivala u više navrata.Rečnik copy paste, lepo što i ovde imamo primer kako se članovi SNS izražavaju, različita mišljenja i kulturu govora?Bagra- izraz koji koristite SNS aktivisti za sve koji nisu uspeli da nešto pokradu i time steknu prvi uslov za "kvalitetnu člansku funkciju"
Tačno, da se on držao samo glume a ne nazivao nas bagrom,možda ne bih uopšte komentarisala tipa. Može on biti najbolji glumac na svetu, ali slava i popularnost nose i neku odgovornost prilikom davanja izjava za javnost.Draga Lagerta, ovo je samo jedna od bezbroj političkih tema u pf Pozorište i Književnost na šta sam ukazivala u više navrata.
Postavi se tema o 'nepodobnoj' ili antipatičnoj ličnosti na ličnoj osnovi postavljača teme pa pljuvačina može da počne.
Šta nas briga ko je u kojoj stranci, sekti ili strani ulice, kakav je ko privatno i sa kim se kreše, barem u ovom delu foruma?!
Ili je dobar glumac, reditelj, književnik ili nije, sve mimo toga je nagađanje, trač ili različito gledište na aktuelne političke događaje što degradira naziv ovog pf.
Moje mišljenje, a u vezi ponavljanja političikih tema navlakuša u delu Pozorište i Književnost, je nepromenjeno a vi me brišite, ućutkavajte. Do konačnog!
Kakve to ima veze sa 'Pozorište i Književnost'?Tačno, da se on držao samo glume a ne nazivao nas bagrom,možda ne bih uopšte komentarisala tipa. Može on biti najbolji glumac na svetu, ali slava i popularnost nose i neku odgovornost prilikom davanja izjava za javnost.
Nismo se razumele, ti si pričala o samom sadržaju teme i donekle se slažem sa tobom, možda je tema zaista trebala biti prebačena na ptf politikaKakve to ima veze sa 'Pozorište i Književnost'?
Zar nije to za pf Politika?
Uzdržaću se od iznošenja ličnog mišljenja o Ristovskom, možda nije primereno, pišem o načinu otvaranja tema o javnim ličnostima sa tendecijom da se što više oblate, ovakav način je postao pravilo.
Ljubitelje pozorišta i pisane reči, forumsku manjinu, odbija ali, kao magnet, privlači politički ostrašćene.
Zar je malo političkih tema na Krstarici?
Hvala na razumevanju.Nismo se razumele, ti si pričala o samom sadržaju teme i donekle se slažem sa tobom, možda je tema zaista trebala biti prebačena na ptf politikaobratićemo više pažnje sledeći put. Hvala na sugestiji.