Rijaliti Žene Poštene by Krstarica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dan 13

Kiša lije kao iz kabla, sumorno je i blatnjavo, svi smoreni, samo je legit vesela. Oko iskopane rupe okupilo se 16 i po ljudi i jedan pas.

CtdsMKv.jpg

Višnja: Baš zgodno što smo imali iskopanu raku od bazena, ko da nam je Zadruga predvidela nešto
Metla: Zadruga sve predviđa, komotno šou možeda se preimenuje u Poslednji preživeli
vragana: Za 2 nedelje imali smo više ubistava, sakaćenja i begova nego 5 sezona Čiste hemije
Domaćica: Ajde priđite da obavimo ovo brzo i dostojanstveno... Dragi naši... i oni koje ne mogu očima da vidim... okupili smo se ovde
Troja: Joooj kuku joooj
Višnja: Ma šta ti kukaš
Troja: Meni uvek tužno kad jedan od njih ode
Višnja: Ma jedan se upokojio, drugih 5 niknu
Troja: A vidi ovu ožalošćenu al se razgaćila
qat871n.jpg

Bogomoljka: Ne ide stvarno da se raduje, nije se ni ladnuo upokojeni
Višnja: Ma odmorio se čovek
Dee: Oće biti neko meze posle ove govorancije, crko gladan
Domaćica: Biće ****** krasni... ja više ovde varjaču ne uzimam u ruke, ne vredi
Čičak: Nemoj varjaču... oklagiju... Ne brinite, ja sam se izmuzla i zbrčkala šampite da se malo iskupim
Troja: Ma nemoj, koštala si čoveka života maltene,, sad bi da se iskupiš s kofom mleka i nekolko jaja
Čičak: Nisam ja ništa kriva, da je ova njegova kaubojka bila bolja žena
Višnja: Nemoj ti mnogo da se puvaš, ko zna šta onaj tvoj radi napolju
Troja: Natovario je njega LIS, ko ciganče kamion gvožđa
legit: Pogrebi me uvek oraspolože, uvek se setim prolaznosti i besmisla života...
Troja: E onda ćeš ovde da pevaš ko Čičkovac kad ga Bleki nagari, vidiš da se svaki dan neko pokolje
legit: Pevaš ti Pazi s kime spavaš, svako jutro kad se probudiš pored sledećg nepoznatog Sirijca
Višnja: Opa vidi Kovinka, pravi se luda, luda, pa zabode
Troja: E, to je od tebe naučila
Domaćica: Dosta. ... Okupili smo se ovde da odamo poštu, poslednjim ostacima muškosti Elektrikinog muža...
Bogomoljka: Izgubio je on rob mmuškost kad je s njom potpisao u opštini
Troja: Ha... I Ofingerka ume da ubode
Wannabe: Šta se uopšte desilo, koga mi ovde saranjujemo
Domaćica: Ma ova Uzemljena, otkinula mužu i onih resto 12 santima što su mu ostali, napravila evnuha od njega
Troja: Kuku, ostade samo jedno jaje od onolikog čoveka
DHIh5OP.png

Mene zanima jel ima neko meze na ovoj sahrani, ako nema smatram ovaj post uvredljivim i prijavljujem :ljuta:

Mene zanima jel ima neko meze na ovoj sahrani, ako nema smatram ovaj post uvredljivim i prijavljujem :ljuta:

Kako jel ima meze... pecenje... sa raznja... i vino u kriglama...
Sve na nivou :malav:

- - - - - - - - - -

Chichak...baci sisu da se igramo :malav:...za vishe nisi :lol:...

Ne mogu... upasala sam je oko struka... zaladilo ovde... cuvam krsta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back