Hekate
Primećen član
- Poruka
- 956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hekate:
elendil:
Bretagne:uzivaj u ovom lepom danu.
p.s. ides li na reku nekada i da jesi iz bg ?
:razz: :razz: :razz:
kako_hocu:Cuj,kao sto rekoh dogma – nekriticko prihvatanje tudjeg misljenja. Gospodin Vanja Bulic mi nije toliko merodavan lik, ne verujem mu sad, nisam mu verovao ni kad je vodio Grand paradu ( verovatno je zeleo da uzme ucesce u duhovnom prosvetljenju mase tom emisijom.) Za razliku od tebe, ja nisam bio obeshrabren nicijom propagandom I nisam izgubio znatizelju da saznajem tako da sam jedno vreme intenzivno proucavao jednu od silva metoda. Samim tim sam merodavan da kazem da to uopste nije bauk vec da je to jedan od nacina I alata da se poveca ljudska svest, samim tim da se poveca I ljubav prema bliznjem. Nije moja stvar da branim Elendila niti da uzimam ulogu bilo cijeg advokata, ali to sto tebi “mirise” na nesto, to govori samo o tvojoj predrasudi I strahu. Uzmi, gospodjo draga, detaljnije se informisi, udubi se malo u nesto ako vec planiras da dajes neki komentar o tome, povrsnost je uzrok ljudske patnje, to mogu sa izvesnoscu da kazem. Nemoj moje reci da tumacis kao napad na tebe kao coveka, ja ne napadam ljude samo ljudsku glupost I povrsnost.
kako_hocu:Oh well...ako si zaista protivnik, onda nemoj sebe da ogranicavas kad ti dodje da nekom iz besa pregrizes vrat...nemoj se kontrolisati ako si protivnik...takodje ako vidis da neko to radi u tvojoj okolini...potapsi ga po ramenu i reci " bravo ! ja sam protivnik kontole uma! Bilo kog tipa!"
Vanila Merchant:Pozdrav svima
Kako_hocu je pravi lik
Sto ga bre ne slusate pazljivije ?!?!?
Ne vidim problem, samo nema dvosmeren komunikacije
Kako_hocu, veliki pozdrav od mene, i kako hoces, tako ce i biti
svima LOL![]()
Bretagne:opet pljuvacina,
moj doprinos pljuvacicni je "merde"
Maha-maja::shock: Bretagne ...Zasto se ljutis...Razmena i razlicitost u misljenima nije i ne sme biti pljuvanje...Komunikacija 8-) Pozdrav :wink:
8-)Bretagne:Svi ljudi i sva zbivanja u tvom zivotu su tu jer si ih ti tu doveo/la.
sta ces dalej raditi sa njima zavisi samo od tebe.R. Bach