Ricard Lavlje Srce GEJ

То је обична француска псовка, назвати некога геј, кад се одвоји од њих. То се десило у крсташком походу на Јерусалим, пошто нису могли победити Арапе, Ричард је склопоио примирје са Арапима и они га пусте у Јерусалим, а Французе и остале нису хтели, јер нису хтели, као Ричард, да пристану на примирје.

Richard nikad nije usao u Jerusalem. Saldain ga je zavlacio pregovorima tako da se covek vratio kuci neobavljena posla.

slave lord i ja sam procitao tu knjigu jakoje dobra i dobro mi je koristila prilikom priprema za ispit iz srednjeg veka.da bio je gej i tek kad su pocele price da je to on se ozenio sa berengarijom ali nisu imali dece.i aleksandra veliki je bio recimo gej-).ali svakako mi je jedan od omiljenih istorijskih licnosti!:-P

i ja sam procitao knjigu od fajfrica!fenomenalna je!iskoristio sam je za ispit iz srednjeg veka!da kralj ricard je bio gej pa kad su poceli da ga prozivaju zbog toga on se ozenio zenom po imenu berengarija ali nisu imali dece1najveci vojskovodja svih vremena aleksandar je isto bio gej,ali nema veze jos uvek mi je omiljena istorijska licnost!nego,da li neko ima ispitna pitanja iz opste istorije srednjeg veka!pozdrav od studenta istorije!

Back