Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
procitao sam knjigu''Istorija krstaskih ratova'' od doktora Zeljka Fajfrica i procitao da je Ricard Lavlje Srce bio gej a on mi je bio jedna od omiljenih istorijskih licnosti zasto da li je to istina?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledao sam neku dramu o njegovom ocu, dal je obradjen Sekspir ili tako nesto
tamo je predstavljen kao gej, kao silovao je nekog francuskog princa (zaboravio sam ime) jos kao decaka
po tome je pre pedofil
Ričard je bio Norman,umro je i sahranjen je u Francuskoj.Iskreno ne znam zbog čega Englezi normanske(okupatorske) kraljeve računaju u svoje heroje.To bi bilo kao da Sulejmana Veličanstvenog smatramo svojim herojem.Valjda razlika u mentalitetu,'bem li ga.
procitao sam knjigu''Istorija krstaskih ratova'' od doktora Zeljka Fajfrica i procitao da je Ricard Lavlje Srce bio gej a on mi je bio jedna od omiljenih istorijskih licnosti zasto ..... da li je to istina?
Zar nije to ovaj Ričard III ?Извините што мало скрећем са теме,
да ли може неко да ми каже који енглески краљ је био грбавац?
Па и мени се чини да је он у питањуZar nije to ovaj Ričard III ?
znachi to je tada nastaloТо је обична француска псовка, назвати некога геј, кад се одвоји од њих. То се десило у крсташком походу на Јерусалим, пошто нису могли победити Арапе, Ричард је склопоио примирје са Арапима и они га пусте у Јерусалим, а Французе и остале нису хтели, јер нису хтели, као Ричард, да пристану на примирје.
Da li je to moguce?
DA JEDAN OD NAJPOZNATIJH ENGLESKIH KRALJEVA NIJE NORMALAN.
Au!