Riblja Čorba

Moj omiljeni bend! Ali naravno starije pesme ne mogu da se porede sa ovim poslednjim albumom koji je cista komercijala! To sto zalaze u politiku nema nikakve veze. Samo me nervira da "onaj" Bora sada ne silazi sa Pinka u onim emisijama vikendom! :( :dash:

Obozavam ih! Uh, tesko mi je da se odlucim samo za jednu pesmu. Jedne od omiljenijih su mi Jedino moje, Dva dinara druze, Nocas gubim mec sa sobom, Kopriva, 100 godina samoce, Lutka sa naslovne strane, Idi sad, Kada padne noc, Necu da ispadnem zivotinja, Ostacu slobodan....

Album:Istina.Pesme:Pogledaj dom svoj andjele, Na zapadu nista novo, Lutka sa naslovne strane, Kad sam bio mlad, Pacovi, Baba Jula, Ja ratujem sam, Poslednja pesma o tebi, Nemoj da ides mojom ulicom.

"Sačekaj", "Pogledaj dom svoj anđele", "Kad hodaš", "Kada padne noć", "Južna afrika '85 (Ja ću da pevam)", "Pravila, Pravila" ... Omiljeni album... recimo "Istina".

edit - ne bih rekao da je Bajaga bio tako beznačajna figura.

najbolji su....a ona pesma otkida....

dok stojim za sankom delimicno pijan,mrzeci pomalo i sebe i druge,ubijam lagano konjak cigarete....prijatelje dobre moje verne sluge-ostani djubre do kraja....

corba iza sebe ima mnogo dobrih pesama... i svaku volim, svaki album izuzev albuma "Njihovi dani", stvarno mislim da to bendu kao sto je Riblja Corba nije trebalo.. ali ipak ljudi su opstali toliko godina na ovoj nasoj blago receno idiotskoj estradi potcinjenom gradnu, sundu i kicu.... ljudi mogu da ih vole ili da ih ne vole, ali nema osobe ko u Srbiji nije cuo za njih... ja Riblju Corbu ne volim ja ih OBOZAVAM !!!

Riblja Corba je nas najbolji rock bend!!!! Omiljena pesma Gde si u ovom glupom hotelu!! A volim skoro sve pesme koje su uradili. Milivoje vatrogasac, mangupi vam kvare dete, kada padne noc, gde si, ostani djubre do kraja, jedino moje, boze koliko je volim...da ne nabrajam sad citavu antologiju...

jad i beda... do sada je bora uspeo da se pretvori u majmuna, jos poodavno, a ako nastavi ocekujem da stigne do amebe
:ok:
Nekad je bio svoj,sad je samo odsjaj svoga gasenja :mrgreen:
Stalno gostuje na pinku i grandovski orjentisanim emisijama i to me je uzasno razocaralo.Pare su pare,ali rock n roll treba da ostane r'n'r,nebitno koliko mu pare trebaju :(
A i muzika im jednostavno nije kao ranije....sad je totalni komercijalni shit.

Silovanje

Бела лађа после Тесне коже
Ми нисмо анђели 2 и 3
Албуми Рибље Чорбе после '91
Прва година факса трећи пут
Довођење "проверених" Бразилаца у Звезду
Излазак до четири иако зеваш још у један

Back