RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karmen-Pedaru-For-Sunday-Times-Style-Fall-Winter-2016-2017-by-Arved-Colvin-Smith-5.jpg

Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Secam se da su neke kulture kroz istoriju,zaboravio sam bas koje,pravili skulpture zena sa izuzetno sirokim kukovima smatrajuci da su nadprosecno plodne,a pritom je u to vreme vladao matrijarhat
Meni licno je ruzno oku kada vidim ovako neke sa kukovima i zadnjicom kao zadnji trap fice,ne kazem da treba da budu anoreksicarke,ali nzm ni ja

Ne prihvatam foru nametanja svog ukusa.Svakome je nesto drugacije lepo.
Ali.
Muka mi je od forsiranja da ultra visoke i mrsave devojke odmah spadaju u ''prezgodne'' - ni grudi ni zadnjice kao stalci za infuziju,nista - a satro nametnutnuto od strane industrije ''zgodna'' .
Devojka koju tako katastrofalno komentarises odlicno izgleda.

Siroki kukovi i trokrilni sifonjer je riba od sto kila i vise - veze nikakve nema sa slikom koju komentarises.

Sve umetnicke klizacice su fantasticnog izgleda - uzivanje u pogledu.Devojke/zene dzokeji takodje.Skijasice vrh.

Lepota je zlatni presek,skladnost -ako pitas plasticara svaki ce to reci.
Lepota kod ljudi - svakome je drugacija.

Visina nije bitna.Savrsenstvo ne postoji a od zabe do ''ribe'' hvala hirurgu su negativni primeri bas onoga sto ne treba raditi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back