- Poruka
- 66.453
A visina je verovatno nebitna kad neko ima 90....Pa ove od 95kg i nem oze da zulja kad i sami imaju previse izolacije.
Da je atletski gradjen...pitao bih ga...

E Borisave moj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A visina je verovatno nebitna kad neko ima 90....Pa ove od 95kg i nem oze da zulja kad i sami imaju previse izolacije.
Da je atletski gradjen...pitao bih ga...

Jeste ista, zove se Claudia Romani. Ta slika u belom bikiniju joj je verovatno najgora koju ima.da se vratim ovde, ovo ko da su dve razlicite zene
kao mi prva nije nikakva ova druga izgleda normalno
A visina je verovatno nebitna kad neko ima 90....
E Borisave moj....
Jeste ista, zove se Claudia Romani. Ta slika u belom bikiniju joj je verovatno najgora koju ima.
...Jeste ista, zove se Claudia Romani. Ta slika u belom bikiniju joj je verovatno najgora koju ima.

))
ima ok telo u smislu da se goji pravilno ne ide joj sve na jedno mesto, ima struk i pravu zensku gradju.ali meni je ovo mlohavo u pm. ona je 82 godiste, kolika li ce biti za 10 godina...ok ko voli deblje, ukusi se razlikuju. mada meni za ribetinu nije.
Pa dobro, šta... Ima ok telo. Samo joj je vilica pošteno ruralna. Tom bradom može medveda da ošamuti.
A i stil joj je "interesantan".

![]()
i to je sa instagrama, tu kao kacis slike gde izgledas super"Curves ambassador" inace
))

http://zena.blic.rs/PULS-poznatih/3...a-muskarci-otkidaju-a-zenama-nije-jasno-zasto
wtf
ajd Šakira je stvarno simbol, Minaj ima guzicu, al ove tri između![]()
...Од оне малавине у белом костиму искочила ми клавикула на рамену колико сам дркао.
...

sve neke kratkonoge![]()
...nemam pojma... morao bih da uzmem otisak prstiju (nožnih) zbog identifikacije...
...ima dobrih sličica...
...u svakom slučaju ne bi trebala da se slika bez štikletina...![]()

Ne mogu da je verujem da je to ova,nešto mi nije jasno...liči,ali ...