- Poruka
- 1.286
Ribetine ne postoje zato nema slika : )))
postoje. ima slika, chak mogu da se i opipaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ribetine ne postoje zato nema slika : )))
odlicno telo ali liceguraju je od kako je izasla blurred lines i stvarno telo ima fantasticno medjutim lice joj nidje veze
![]()
e obema cu da vam kazem sad: lupate za medalju, necu pricam s vamaŠto baš je fina, brkata![]()

samo me logistika cele te operacije malo buni 
...meni se ova cura bas svidja...to je ova iz Gone girl, ljubavnica? Ako je to ta mnogo je lepa...usne kada joj prelazi prstima su jako privlacne a ja nesto ne drulujem na zenski izgled...nije kao na slikama, lepsa je...

ja kazem da je lepa 

)))))))))

vice iz pozadine kako nemamo ukusa, jer da imamo sve bi bile lezbosi, a ne bi se kresale sa odvratnim muzjacima![]()
Eto da se opravdam malo kod J. 
E, pa tu sada ima razlike, msm lepa mi je al je ne bi kresnula, mada ima i onih mnogo lepših i zanimljivijih koje možda i biEto da se opravdam malo kod J.
![]()

E, pa tu sada ima razlike, msm lepa mi je al je ne bi kresnula, mada ima i onih mnogo lepših i zanimljivijih koje možda i biEto da se opravdam malo kod J.
![]()

tako je
nazvao ju je pacovom
- - - - - - - - - -
vice iz pozadine kako nemamo ukusa, jer da imamo sve bi bile lezbosi, a ne bi se kresale sa odvratnim muzjacima![]()

jos jedan dokaz da su zene Bi nastojene![]()

Meni ona izgleda ko materijal za drugaricu ili neku komsinicu kad treba da ti okopa bastu, popije par piva s tobom ili pricuva kera u setnji. Lepa nije.
Nije ruzna, al je daleko od lepe zene.

aj ne truckaj![]()