gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...gde ću sada da idem....

Meni su i ona fotografija,kao i video degradirajući po žene.Ne prikazuju im lice ni oči,ne naslućuje se ličnost ni karakter,svedene su na prirodne lepote koje se nude(muškarcima naravno),dobro dupe koje poziva na pljeskanje.A kakve su one nije bitno...Za mene je ribetina(pored fizičkih atributa) samosvesna žena sa stavom,držanjem,čvrstinom.Ove su prikazane kao seksualni objekti.
![]()
?Dakle ignorisite Sasu Kovacevica i propratne likove iz spota.Stavite na "mute" ako ovo nije vasa vrsta muzike i uzivajte.
to sve decica nemaju sigurno ni 20 g.

Taman,taman...
Pa neverujem da bilo koja ima vise od 20.
kokao bre taman mogu otac da im budem
kokao bre taman mogu otac da im budem
Aj ne prdi. Jos par godina pa ces se loziti i na one koje ti mogu unuke biti. Nista strasno.
tako ja iam jednog kolegu koji ima ćerke od 20tak god i kad god iskomentarišem neku klinčicu, on se kao nešto sablažnjava ćerka može da ti bude blabla
i juče sam mu reko...brate to što ti imaš decu tog uzrasta, samo znači da si omatorio,a to što te kao oca podsvesno boli što je neki tamo dripac jebbe, nisam ja kriv a i ti tu ne možeš ništa osim da pizzdiš

A dobro to ti je kriza srednjeg doba, gotovo svi muskarci "boluju" od iste pre ili kasnije, videcu dal ce i ovaj moj da se "razboli"![]()
A dobro to ti je kriza srednjeg doba, gotovo svi muskarci "boluju" od iste pre ili kasnije
(((;to se zezas imate li vi bar 30 g? nisu svi isti, ja znam doasta normalnih ljudi pa su prosi te godine savim normalno
A maloletnice, od cega one boluju?