RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
b3oq2x.gif
[/IMG]

ona je meni bas ono sexy :lol: Zenska je zgodna i slatka .
+ ima nesto u sebi

Da nema ove teme ni ovu pevačicu nikada ne bih videla.Možda je to nešto njen stil? :lol:
images

Maya-Berovic-4.jpg

Maya-8.jpg

GnNPV.jpg

U onom videu je očigledno da je "popravljala" usne,odmah joj se vidi i mentalni sklop.Biti "lepa" po svaku cenu.:roll:

Poslednja izmena:
Da nema ove teme ni ovu pevačicu nikada ne bih videla.Možda je to nešto njen stil? :lol:
images

Maya-Berovic-4.jpg

Maya-8.jpg

GnNPV.jpg

Na ovim slikama izgleda gadno , ali u spotovima i na vecini slika ima nesto , nz meni je sexy :)
Odgledaj neki noviji spot , ne moras slusati :lol:

- - - - - - - - - -

maja-berovic-1351647517-225073.jpg

s5je2.jpg

Maya-3-e1351700584761.jpg

image2.jpg

Sad je bomba , znaci bez razmisljanja :mrgreen:

Evo ti je ovde , skroz drugacija , msm da je bas zgodna i noge su joj za 10 , dok na onim tvojim slikmam koje si postavila od nje , ima noge kao balvan :lol:

Na ovim slikama izgleda gadno , ali u spotovima i na vecini slika ima nesto , nz meni je sexy :)
Odgledaj neki noviji spot , ne moras slusati :lol:

Evo ti je ovde , skroz drugacija , msm da je bas zgodna i noge su joj za 10 , dok na onim tvojim slikmam koje si postavila od nje , ima noge kao balvan :lol:

Nisam ga odgledala,samo pogledala,bez slušanja.

Očigledno je da je "popravljala" usne,odmah joj se vidi i mentalni sklop.Biti "lepa" po svaku cenu.:roll:

Lele i ququ

Mile voli disko disko a ja kolo sumadijsko..

Ko normalan izlazi pred ljude u crnim gatjama, sodoma i gomora hihihi...jos joj i ne pristaju
Cim joj trebaju gatje da bi bila zgodna i riba djaba drugari...ribe se ne skidaju jeftino, macka moze da ne vrednuje sebe pa da se da na posluzavniku svima, od djubretara do profana...riba je pametnija, lepa, zgodna, sarmantna i nezaboravna a retka...

sta se shiri ova cherish, mogu i ja da redjam slike mada necu

- - - - - - - - - -

Lele i ququ

Mile voli disko disko a ja kolo sumadijsko..

Ko normalan izlazi pred ljude u crnim gatjama, sodoma i gomora hihihi...jos joj i ne pristaju
Cim joj trebaju gatje da bi bila zgodna i riba djaba drugari...ribe se ne skidaju jeftino, macka moze da ne vrednuje sebe pa da se da na posluzavniku svima, od djubretara do profana...riba je pametnija, lepa, zgodna, sarmantna i nezaboravna a retka...

ma i nema pravila nekih

Pa i nema ali iz iskustva...kad god bih prisustvovala hvalospevu nekih prohujalih zena po pravilu su se ljudi prisecali zanimljivijih, lepsih, drugacijih...tako medj svetom, ko sto nama ne bi pao na um vulgaran tip koji je prosek al se mnogo trudi...seti se gimnazije, ko su bile ribe a ko lujke...za koga se najcesce pita...e to su ribe za vecinu...zaebi fotoshop slike gologuzih pevaljki...imas u Nacionalnom parku Srbija divnu ilustraciju nazvanu obuci gologuzu pevaljku...ono sto je sprdnja nama postade mejnstrim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back