RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel mislis na Jasona Statham-a :heart2:?

Da na njega mislim , ajde uporedimo njega i Alaina Delona ? Jel ovaj mozda losiji zatos to ima pravilan nos i babyface ? :lol:

20120625075602560.jpg

Alain-Delon-and-Romy-Schneider-alain-delon-24250642-564-423.jpg

img_1

970_352126528217637_1559456601_n.jpg

images

Jason_Statham_2007.jpg

Jason-Statham.jpg

fp_2042319_statham_jason_sam_032809.jpg

Ruzan jeste, to stoji al je ebozovan za medalju ma za dve, o tome govorim sve vreme, uopste ne moras da izgledas savrseno i da budes lep da bi bio tako ebeno sexy :D
Vazi i za zene i za muskarce ofSkroz : )))

- - - - - - - - - -

Inace jes taj lepotan "losiji" od Jasona jerbo nije sexipilan ovo, ono :D

Ruzan jeste, to stoji al je ebozovan za medalju ma za dve, o tome govorim sve vreme, uopste ne moras da izgledas savrseno i da budes lep da bi bio tako ebeno sexy :D
Vazi i za zene i za muskarce ofSkroz : )))

- - - - - - - - - -

Inace jes taj lepotan "losiji" od Jasona jerbo nije sexipilan ovo, ono :D

Covece to je Alan Delon , ej Delon jbt :D
Covek i dan danas vazi u estetskim krugovima kao parametar za musku lepotu :D
Uostalom ja koliko znam i imam iskustva , a imam solidno nisam naisao na zenu kojoj smeta mali nos i beli zubi itd ;)
Bas naprotiv

Pa bre, ti ko da nikad nisi upoznao zenu koja nije bila nikakva lepotica a bila vise nego privlacna suprotnom polu, al dobro, jos si mlad : )))

Jesam , ali kljucna rec je upoznao , da je nisam znao ne bih to mogao da kazem , kapiras :) Ovde mi ne poznajemo te ljude , msm ja ih ne poznajem , a mislim ni vi :)
I kada sam je upoznao bila je lepa , samo ne mozda toliko koliko su je drugi videli lepom . Mlad jesam , al nisam neiskusan ;)
Njen stav je doveo do toga da ja pomislim da je jos lepsa nego sto jeste , ali to svakako nisam mogao pomisliti pre stupanja u neki odnos sa njom , no tad sam bio mlad i zelen ;)

Jesam , ali kljucna rec je upoznao , da je nisam znao ne bih to mogao da kazem , kapiras :) Ovde mi ne poznajemo te ljude , msm ja ih ne poznajem , a mislim ni vi :)
I kada sam je upoznao bila je lepa , samo ne mozda toliko koliko su je drugi videli lepom . Mlad jesam , al nisam neiskusan ;)
Njen stav je doveo do toga da ja pomislim da je jos lepsa nego sto jeste , ali to svakako nisam mogao pomisliti pre stupanja u neki odnos sa njom , no tad sam bio mlad i zelen ;)

Sve to stoji, slazemo se al i ove gore pomenute glumce smo vidjali po razlicitim filmovima, osetis dal neko ima energiju koja bi mogla da te privuce ili ne, na slikama svi mozemo da izgledamo prelepo i prezgodno :D

Odkud znas da ne neko da ne kazem mi ne pozelimo ovu da pocepamo :lol:
Jel treba da izgleda kao Slivester stalone da bih je pocepali ne razumem ? :D
Malo opasnije crte lica , pa cek , jel musko ili zensko sada, malo sam u dilemi , ne valja kada musko ima Babyface , ne valja kada zena ima babyface , a sustina jeste da koju god okacimo sa takvom facom je lepa , isto vazi i za muske .
Pa vi sad vidite :lol:

Ni vas niko ne pita kako izgledate da biste imali pravo učešća na ovoj temi.:rtfm:

A ona je bila proglašena za najlepšu ženu sveta,to ipak treba da znači nešto.Nisam mnogo tražila,na prvoj stranici je bila,mogu naći još ako treba.:lol:

P.S.A što se ljutite,nije mi jasno?Samo je zabavno.:D

cak i mis sveta bila i opet ne valja?

sto smo mi face nikad nam nista ne valja

kazi ti bebe da bi mi nju pocepali ko svinjce masno cebe

ne mora da ima misice dovoljno je ovako kako izgleda bar meni

Sve to stoji, slazemo se al i ove gore pomenute glumce smo vidjali po razlicitim filmovima, osetis dal neko ima energiju koja bi mogla da te privuce ili ne, na slikama svi mozemo da izgledamo prelepo i prezgodno :D

Pa jeste , mada mi obicni smrtnici izgledamo na slikama onako kako i izgledamo uzivo uglavnom , nemamo tu mogucnost kao oni da nas slikaju profi majstori :)
Ne znam , ja sam vidjao razne glumice kako glume razne uloge , recimo jedan primer siena miler mi je sexy , mada ne mogu reci da je prelepa , al' kljucna rec je da nije ruzna :)
To je ono sto je meni malo cudno kod vaseg izbora , aj da je neki prosek , pa da se nadogradi necim drugim , al od ruznog do pre-privlacnog to mi je malo onako :confused:

- - - - - - - - - -

cak i mis sveta bila i opet ne valja?

sto smo mi face nikad nam nista ne valja

kazi ti bebe da bi mi nju pocepali ko svinjce masno cebe

ne mora da ima misice dovoljno je ovako kako izgleda bar meni

To i ja kazem , mi bi je pojeli kao lav zebru :lol:

Malo opasnije crte lica , pa cek , jel musko ili zensko sada, malo sam u dilemi , ne valja kada musko ima Babyface , ne valja kada zena ima babyface , a sustina jeste da koju god okacimo sa takvom facom je lepa , isto vazi i za muske .

Ni vas niko ne pita kako izgledate da biste imali pravo učešća na ovoj temi.:rtfm:

A ona je bila proglašena za najlepšu ženu sveta,to ipak treba da znači nešto.Nisam mnogo tražila,na prvoj stranici je bila,mogu naći još ako treba.:lol:

Nemam vremena sada ,a ja tvrdim da nije više od 8-ice.:mrgreen:

Pogledaj,sve fotke su joj sečene iznad kolena,jedva ima neka gde se vidi cela,a i gde ima,noge su uslikane sa strane.Ima to svoje razloge.A i nema je nigde bez štikli.:lol:

b31b33d3b8c02bc4420bd0b84384683d.jpg
cek samo sto ima krace noge to je tolko strasno?

pa ja ne kukam, moja bivsa je imala 105 ili 107 cm noge koja je bila model za neke kataloge sto se tice nogu i ruku a nije imala ovako lepo lice i vece kukove znaci nije sve imala za pravu modelicu

Pa jeste , mada mi obicni smrtnici izgledamo na slikama onako kako i izgledamo uzivo uglavnom , nemamo tu mogucnost kao oni da nas slikaju profi majstori :)
Ne znam , ja sam vidjao razne glumice kako glume razne uloge , recimo jedan primer siena miler mi je sexy , mada ne mogu reci da je prelepa , al' kljucna rec je da nije ruzna :)
To je ono sto je meni malo cudno kod vaseg izbora , aj da je neki prosek , pa da se nadogradi necim drugim , al od ruznog do pre-privlacnog to mi je malo onako :confused:

- - - - - - - - - -
To i ja kazem , mi bi je pojeli kao lav zebru :lol:

naravno
i nikad ne treba se upustati sa zenama u pricu sta i zasto te privlaci neka zena ili sta te kod nje privlaci ko ni sta njih privalci kod tipa to mi ne mozemo razumeti a ni one

Evo ocu da umrem :lol:
Necu se zameram zenama , ali kad malo proputuje covek vidi da ima i boljih :lol:
Srbi su raznoliki, imas ih svakakvih , kao i drugi evropski narodi , tako da ovo pada u vodu , masa Srba moze da prodje bilo gde u evropi kao domaci :P

Putovala sam puno poslednjih godinu, dve dana, nigde na ulicama ne mozes sresti toliko lepih zena na malom prostoru, to je fakat tako :D
Sta mislis sto bas svaki stranac odlepi za nasim zenama ako su svuda lepe zene m :p?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back