RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam znao da car Vladimir ima tako dobru cerku (ima ih dve ustvari, ali ona druga nije nesto)... odlezao bih koju godinu logor u Sibiru ako moram. :mrgreen:

p.s.: zamolio bih Emociju i druge brbljare da mi ne kvare iluziju i ne stavljaju neke slike na kojima ni k*rcu ne valja. Zahvaljujem! :rtfm: :lol:

Da ti odgovori "brbljara":Ovakav post od mene nikada nećeš pročitati:

Na koga drugog...mislim ona nije ni girica a kamoli neka riba ili ribetina. Znaci uzas...

p.s.: sreca pa je slikana sa prilicne distance...inace one bore i osusena koza dominiraju...bez sminke ne zelim ni da zamisljam na sta lici...fuj...

To što postavim nečiju fotku snimljenu iz drugog ugla,koja pokazuje ono što ti ne želiš(ili ne umeš) da vidiš,nije razlog za dodeljivanje takvog epiteta.Jer radim isto što i ti,postavljam fotografije.
A kakve bih osobine tebi sasvim osnovano mogla dopisati,zaključi sam.Ako u tebi postoji iole samokritike imaćeš podužu listu,a ako umišljaš da si savršen,onda se izvinjavam što te uznemiravam u tvom savršenstvu.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Emotivna reakcija, kao i uvek. :lol:

Sve dok nemas mane na postavljene ribe - dobro je.
A za mene mozes da pricas sta god ti je volja... pogledaj sta pise ispod "Only Beer". Samokritike i sprdnje sa samim sobom - toga nikad nije manjkalo kod mene. ;)

Emotivna reakcija, kao i uvek. :lol:

Sve dok nemas mane na postavljene ribe - dobro je.
A za mene mozes da pricas sta god ti je volja... pogledaj sta pise ispod "Only Beer". Samokritike i sprdnje sa samim sobom - toga nikad nije manjkalo kod mene. ;)

To nije emotivna reakcija,zasnovana je na činjenicama.Tvoje su emotivne,jer u njima nema racija.Kao dete koje vrišti jer svet nije skrojen po njegovim željama.Samo većina preraste tu fazu,ti očigledno nisi među njima.
Briga me za tebe ,za tvoj ukus i tvoje ribetine,samo zahtevam da me više ne spominješ.A fotke ću stavljati kada i kako mi se prohte.Kao i ostali.

I ne,niko nema pravo da priča šta god ga volja.To je klevetanje.

sta ti to? one lutke za kresanje?
meni palo na pamet da nije to, neki robot, il uvecana barbika
mislim ok lepa je al je vestacki nesto....mozda je previse fotosopirana stvarna zenska
cekam pivce da se izjasi sta je ono ili ko :lol:

de gugleaj ne mgu na poso da gugla
one animacije japaske cije li su

- - - - - - - - - -

Meni se mnogo svidja boja kose :lol: Al mislim da je perika i dosta fotosopija :D

bas me cudi da ti se svidja kosa :lol:

bas to htedoh da napisem :lol:

Jeste vas dve partizanke :lol:
Po sumama i gorama kako vec ono ide :lol:
images
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back