RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sise_5_393555S0.jpg

u sunce ti, ako nije fotosopirana, vala treba je zivu uramiti
jel ovo neka poznata il si onako naleteo na netu?

nije... riba je amaterka i bila je kolko znam model stefanu solu... jednom svabi koji je iz entuzijazma poceo da se bavi akt fotografijom i dosao danas na zavidno mesto medju kolegama koji se bave tim poslom... inace ovo je raritet, neces naci njene fotografije nigde na netu jer je trazila da se skinu sa sajta michelle_7 gde je stefan kao amater postavljao radove... ja davno skinuo nekoliko njih jer je covek zaista vrh vrhova po estetici.... evo jos jedna od iste gospojice ali sedeca ne mogu da se setim samo kako se dama zove...

024_michelle7.jpg

- - - - - - - - - -

i jedna jos zanimljivija za kraj .....

26_michelle7.jpg

nije... riba je amaterka i bila je kolko znam model stefanu solu... jednom svabi koji je iz entuzijazma poceo da se bavi akt fotografijom i dosao danas na zavidno mesto medju kolegama koji se bave tim poslom... inace ovo je raritet, neces naci njene fotografije nigde na netu jer je trazila da se skinu sa sajta michelle_7 gde je stefan kao amater postavljao radove... ja davno skinuo nekoliko njih jer je covek zaista vrh vrhova po estetici.... evo jos jedna od iste gospojice ali sedeca ne mogu da se setim samo kako se dama zove...

024_michelle7.jpg

- - - - - - - - - -

i jedna jos zanimljivija za kraj .....

26_michelle7.jpg
Aaaa... Hocu carobni stapic, hocu takvo telo!!!

Savrsena je :aha:

Bas lepo sto si podelio sa nama, ako nema gde da se vidi :)

vis meni recimo ovo nije riba
potpuno drugi tip nego ova marlonova
meni vilica pada na ove ko marlon, prirodne spontane
ova ima ruzne sise, debele jako butine samo pokusava da sakrije i neku vestacku los andjeles plavusa facu za serije...ne volem ich

hahahahh
takav komentar samo od zene moze i doci :D
kod pravog muskarca ima samo dobre ribe i bolje ;)

hahahahh
takav komentar samo od zene moze i doci :D
kod pravog muskarca ima samo dobre ribe i bolje ;)

nesto mi se uzjjebalo nece da cita, ne vidim sve fotke, da ne mislis da sam se nesto specijalno zakacila za tvoju, nego nju trenutno vidim :lol:
ma stvar ukusa
ali drugi je to tip, pa eto ja to ne volim

ona je nekako tip "mazicu te pazicu te i radjaj mi decu dobar gen. potencijal"... :lol:
a ova tvoja je tip "deder nagni se da te izbambusam pa da zapalim pljugu"

meni moja drugarica, a bila je stvarno maca ono vrh i danas je ali zrela lepota, rece jednom..... vi muskarci ste budale :lol: ja da sam musko ja bi samo natachinjala zhene i oma ih nogom u doope :lol: kaze kaka crna pricha kaka romantika i bakrachi mi smo frustrirane za te stvari :lol:

nesto mi se uzjjebalo nece da cita, ne vidim sve fotke, da ne mislis da sam se nesto specijalno zakacila za tvoju, nego nju trenutno vidim :lol:
ma stvar ukusa
ali drugi je to tip, pa eto ja to ne volim

ona je nekako tip "mazicu te pazicu te i radjaj mi decu dobar gen. potencijal"... :lol:
a ova tvoja je tip "deder nagni se da te izbambusam pa da zapalim pljugu"

Ja vishe ovu plavu vidim ko kakvu mlekaricu il pekarku no ko tip koji treba razvaliti od kite :aha:

lepa_brena_8.jpg

Kako je pocelo s djevojkama s estrade, meni je od svih na ex yu estradi najljepsa uvjerljivo Lepa Brena. Visoka, vitka. Mislim da je ona prva jos u prvoj polovini osamdesetih pocela na pozornici pokazivati svoje lijepe noge i dijelom zbog toga se probila. Na prva dva albuma imala je nesto viska, ali onda se stvarno utegla i izgledala sjajno. Nakon toga bez minice i kratkih pantalona nije ni nastupala.I danas izgleda savrseno sa 50 i kojom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back