proka
Legenda
- Poruka
- 57.100
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam dal' ce dutjqu da se svidi i dal' ce joj naci neku manu
![]()
u sunce ti, ako nije fotosopirana, vala treba je zivu uramiti
jel ovo neka poznata il si onako naleteo na netu?
Aaaa... Hocu carobni stapic, hocu takvo telo!!!nije... riba je amaterka i bila je kolko znam model stefanu solu... jednom svabi koji je iz entuzijazma poceo da se bavi akt fotografijom i dosao danas na zavidno mesto medju kolegama koji se bave tim poslom... inace ovo je raritet, neces naci njene fotografije nigde na netu jer je trazila da se skinu sa sajta michelle_7 gde je stefan kao amater postavljao radove... ja davno skinuo nekoliko njih jer je covek zaista vrh vrhova po estetici.... evo jos jedna od iste gospojice ali sedeca ne mogu da se setim samo kako se dama zove...
![]()
- - - - - - - - - -
i jedna jos zanimljivija za kraj .....
![]()
kakve sise sunce ti ebem
ma sva je savrsena
jedino u faci malo ebe je nos, da je on malo manji bila bi jako lepa
takav friz volimmislim na kosu bre
![]()
kakve sise sunce ti ebem
ma sva je savrsena
jedino u faci malo ebe je nos, da je on malo manji bila bi jako lepa
takav friz volimmislim na kosu bre
![]()
vis meni recimo ovo nije riba
potpuno drugi tip nego ova marlonova
meni vilica pada na ove ko marlon, prirodne spontane
ova ima ruzne sise, debele jako butine samo pokusava da sakrije i neku vestacku los andjeles plavusa facu za serije...ne volem ich
ima jako lepe okice i usta i fin oblik lica
samo taj nos majku mu pravi asimetriju
al ebi ga![]()
hahahahh
takav komentar samo od zene moze i doci
kod pravog muskarca ima samo dobre ribe i bolje![]()
vidis meni bas oci nisu, mada sam sigurno malo nezgodan kad su oci u pitanju, ako mi ne zrace nesto ni ne privlaci me ma kolk zgodna i lepa bila![]()
nesto mi se uzjjebalo nece da cita, ne vidim sve fotke, da ne mislis da sam se nesto specijalno zakacila za tvoju, nego nju trenutno vidim
ma stvar ukusa
ali drugi je to tip, pa eto ja to ne volim
ona je nekako tip "mazicu te pazicu te i radjaj mi decu dobar gen. potencijal"...
a ova tvoja je tip "deder nagni se da te izbambusam pa da zapalim pljugu"
Ja vishe ovu plavu vidim ko kakvu mlekaricu il pekarku no ko tip koji treba razvaliti od kite![]()
ja volim krupne okice kod zena i kod muskaraca, to primetim odmah
pa sam i kod ove videla odmah