RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovoj zeni nista ne fali ni ovako.

Ja htedoh reci "i ovakva u trenerka-stil izdanju je za 90% forumaljki pesma", a rekoh aj necu...nace se valjda neka druga zena ovde koja ima manje od 12 dioprija. :lol:

Cao Bogi. :zag:

A pazi, ovo je jedna od 5000 njenih slika na netu, najgora. Kamo sreće da su svima ovakve slike najgore... riba je zmaj.

Ma dobro, navikli smo na to....koliki kompleks moras biti da ides i trazis na google slike, ukucas njeno ime i onda verovatno "ugly" ili tako nesto u nadi da ces naci sto gadniju sliku. Muke su to... :hahaha:

Evo je Kelly našminkana, bez fotošopa

101214.02.jpg

Evo je Kelly našminkana, bez fotošopa

101214.02.jpg

Ništa joj ne fali,ali ipak ako je zamisliš nenašminkanu,bez tih loknica,sa kosom vezanom u rep,u običnoj majici(bez dekoltea :lol:),bermudama i ravnoj obući,bez nakita, i sa korpom u ruci dok kupuje na pijaci,ne verujem da bi je primetio.Nego bi se pre okrenuo za nekom namontiranom,koja se "nudi"...Da nije tako,ne bi žene toliko energije i novca ulagale u doterivanje.;)

Nego bi se pre okrenuo za nekom namontiranom,koja se "nudi"...Da nije tako,ne bi žene toliko energije i novca ulagale u doterivanje.;)
Naprotiv... meni je uvek interesantnija ona koja je privlačna kad se ne trudi, u papučama na pijaci sa kosom vezanom u rep i dobrim potencijalom...

....mada ne sporim da ima onih koji uvek pre primete namontiranu.

Ima gi razni', što kažu ovi sjuga.

Naprotiv... meni je uvek interesantnija ona koja je privlačna kad se ne trudi, u papučama na pijaci sa kosom vezanom u rep i dobrim potencijalom...

Možda sam time više htela reći da za nju ne smatram da ima taj potencijal,iako nema mana.Samo ne smem mnogo da pričam,i ovo je previše.Ispadoh glavna zloća ovde...a nisam takva.:rumenko:

iskreno receno i ja istio mislim i iznenadim se kolko puta bas na kasi vidis neku lep a nije namotirana cak je lepsa nego ona sto je emocija okacila posle tebe

Ko te za to pita??? Pogubila si se malo.
Pitam jel i ovoj guzi nadjena mana.

Misliš da si pametan sa prepucavanjem bez adrese,namigivanjem i sličnim.Nemaš petlju ni da otvoreno stojiš iza svojih reči i dela.
Užasno si naporan.Bez stila,smisla za humor i zezanje,primitivan.Ali to sam ti već rekla.I reći ću ti svaki put kada budeš tvrdio da smo svi kao i ti.:rtfm:

Dosadna si kao proliv.
E sad da li ti je to smesno, primitivno ili nesto trece - to me stvarno ne zanima. Kaci slike ili odabi.

Cudi me da jos nisi angazovala NSA, CIA, MI-5, Mosad i nasla neku sliku na kojoj lepotica sa slicice ne izgleda tako lepo. :rotf:

Pazi ti to: nije proslo ni pola minuta otkad sam postavio pitanje da li joj se nasla nama...eto ti nje da napise kako nismo svi isti i kako nemamo svi takav nacin zivljenja kao ja. WTF??? :eek: Zabrinjavajuce stanje mozga, strasno. :sad2:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back