RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja volim taj tip gradje: uzan struk, ravan stomak- izrazeni kukovi i lepa, obla guza.

- - - - - - - - - -
Ovo je stvarno pre, pre,...preterano.
ovo je sasvim dovoljno i ne razumem ni ja one koji se pale na ove nakaze

1964946632.jpg

Зашто говориш гуза када се ради о одраслој особи? То је дупе.

Тај тип грађе ми је најодвратнији - јадан грудни кош, очајне груди, велика задњица (ем што је вештачка).

Stgar ukusa :)
Ja ne volim obrnuto- ogromne grudi, sklonost ka gojenju na stomaku i ledjima, zadnjica kao pesnice, a ruke i noge cackalice (tipa Ceca, da banalizujem). Volim siluetu gitare: struk- kuk.

Stgar ukusa :)
Ja ne volim obrnuto- ogromne grudi, sklonost ka gojenju na stomaku i ledjima, zadnjica kao pesnice, a ruke i noge cackalice (tipa Ceca, da banalizujem). Volim siluetu gitare: struk- kuk.

Ко каже да је то лепо? Лепа је складна жена која има све и на којој се види да може и да потрчи и да скочи и да заплива.

Оно што је за мене неопростиво је тотални недостатак груди и претанке руке.

Desi mi se kada idem ulicom,a ispred mene žena sa većom zadnjicom u letnjoj haljinici,da se zagledam.Kao da ne pripada celini,ima svoj ritam kretanja i poseban je svet.Očigledno je da je višak,rezerva za sušne godine.Nekada je to bila prednost,danas već nije (toliko :lol:) bitno.

Desi mi se kada idem ulicom,a ispred mene žena sa većom zadnjicom u letnjoj haljinici,da se zagledam.Kao da ne pripada celini,ima svoj ritam kretanja i poseban je svet.Očigledno je da je višak,rezerva za sušne godine.Nekada je to bila prednost,danas već nije (toliko :lol:) bitno.

Па њено је, нико од нас није бирао делове тела, али ова са медицинком чак ни нема "своје" педу него купљено.

Тзв струк је заправо разлика између грудног и карличног дела.

Ако жена нема широке кукове, нема ни израженог струка.

А ништа ружније од пљоснатог дупета и широких кукова.

Ni ja ne volim pljosnate guze :) Volim spreda gitara, sa strane mandolina :aha:

Па њено је, нико од нас није бирао делове тела, али ова са медицинком чак ни нема "своје" педу него купљено.

Moguće je da je njeno.:think: Svakom se višak negde nagomila.U zavisnosti od tipa građe koju smo dobili rođenjem; nekom u dupetu,nekom na stomaku,rukama,grudima...

A kada govorite o tome šta vam je lijepo
i šta volite kod žena,
da li postoji išta a da je ok, a da nije dominantno kod vaše graže i izgleda?

Па ја не бих никад критиковао и кометарисао нечији физички изглед, али пошто ова нпр. медицинка има сет фотографија са доминантном гуз'цом, за које је зарадиа годишњу просечну српску плату, онда ми је не месту и да коментаришем њен посао и лоок и све. Могу да је разапињем како желим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back