Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga, a ne svidja vam se sad nesto posebno??
jos vas plus onako na keca, iznenada pita iznoseci vam svoj problem??
da li bi ste bile toliko humane??![]()
da li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga, a ne svidja vam se sad nesto posebno??
znaci pustila bi coveka da umre, znajuci da si mogla da mu spasis zivot![]()
ja sam mislio da si ti dobra, fina, druzeljubiva devojka uvek spremna da pomogne.. ocigledno sam se zaebao![]()
ja da mogu nekoj tako da spasim zivot (pa makar izgledala kao Dorinda), ja bi to sa zadovoljstvom ucinio
i ja bi se posle bolje osecao... kao neki superheroj... zvali bi me Rossman
cenim da bi takvom idiotu samo flasha o glavu pomoglada li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga
Pa sad, sve zamisljaju neku neodrzivu situaciju, nekog pacenika koji se vuce na kolenima i tvrdi da ce dumre ako ne bude dobio........ i kazu da ne bi
Ali ako bi bila neka realna situacija, u kojoj bi neko stvarno zapretio da ce ili ubiti coveka ili ..... ja mislim i zene su ljudi![]()
pa missim nek ide u crveni krst mozda dele gumene ckepi i ostala pomagala za osudjenike na smrt sta znamda li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga, a ne svidja vam se sad nesto posebno??
pa missim nek ide u crveni krst mozda dele gumene ckepi i ostala pomagala za osudjenike na smrt sta znam![]()
Ebote,ja bi dao i pederu da nekom zivot zavisi od toga.Kakve ste...![]()
zlotvori![]()