ribe...

cochisse

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
344
da li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga, a ne svidja vam se sad nesto posebno?? :mrgreen:
jos vas plus onako na keca, iznenada pita iznoseci vam svoj problem?? :lol:
da li bi ste bile toliko humane?? :mrgreen:

Pa sad, sve zamisljaju neku neodrzivu situaciju, nekog pacenika koji se vuce na kolenima i tvrdi da ce dumre ako ne bude dobio........ i kazu da ne bi
Ali ako bi bila neka realna situacija, u kojoj bi neko stvarno zapretio da ce ili ubiti coveka ili ..... ja mislim i zene su ljudi :lol:

Pa ne, pitanje je postavio tako da zene zamisljaju tipa koji im prilazi negde i izlaze svoj bizarni problem u vezi sa skorom smrcu ukoliko ne spavaju sa njim
A priznacete, to deluje tako pacenicki i tako trulo, da nije ni cudo sto bi ga pustile da mre :lol:

Da je oslikao situaciju u kojoj je grupa ljudi oteta od strane nekih terorista ili ludaka, i gde neki poludrogirani ludak kaze ili ces sad da se kresnes sa ovim ili mu pucam u glavu......pa sta mislite, sta bi se desilo

da li bi dale nekom liku da mu zivot zavisi od toga, a ne svidja vam se sad nesto posebno?? :mrgreen:

mislim da je ovo pitanje postavljeno muskarcima da bi odgovor bio jasan , mi muskarci smo ipak daleko dusevniji i srdacniji od zena :lol:

Мени да дође тако нека и да каже умирем брате а пегла ми се, нисам никад и те форе, ја бих је опалио као велики хуманиста, и рекао бих јој да каже пар лепих речи кад оде горе, да ми среди улаз..

riba.jpg

Um, je l ovo tema?

Back