ribe i transparentnost

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.184
burazeri da li prema zenama treba biti jasan od starta bez zadrzavanja shitova za kasnija cimanja
ili rezervisan i isplaniran za kasnije smaranje aA?

evo i muzicka podloga ko da sam ja piso :O

mogu i zene da beknu al striktno na temu. m/z srania jok ovde. tema je muska !
:kpozdrav:

e i nemoj da pisu ovi sto se cuvaju za pravu
sto su do 30 zveknuli adve ribe i te kategorije smaraca sto sve znaju itd
i ovi presahli matorci sto su u 50 oktrili ono sto kontas sa 22 itd itd

Poslednja izmena:
Zavisi sta hoces od doticne.
Pravila mozes menjati kako hoces, bar ja mislim da to uvek mogu.
Vidim da svi pricaju da sve zavisi kako se na startu postavis, ali ja ne mislim da je to tako.

Mnoge privilegije se mogu uskratiti po potrebi.

Poslednja izmena:
Nije to ni losa navlakusa.
Na primer nekom nije problem da je vozika kolima al ne nesto preterano, a ako ona nesto pocne da serenda i tera nesto svoje momak joj kaze u fazonu da nije njen sofer i da i on ima obaveze, a izmisli nesto po potrebi kao razlog.

Isto za kupovinu nekih stvari. Iskesira momak ribi neke pare za neke prnje koje sama ne moze da kupi, a ako pocne da serrenda, smanjuje sex i sta znam, a kada sledeci put trazi nesto momak joj kaze da je vec dobila lep poklon od njega i da nije sponzor i da je i za nju ponizavajuce da mu duguje ko zna koliko para.

Ja sam u tom fazonu. Ako sam nesto platio, uvek sam spreman to nekoj da nataknem na nos.

Poslednja izmena:
kontam ja to sve al kolko je prakticno od starta reci cuj to to to to to i to jok ovo ovo ovo i ovo mozda a ono ono i ono mora biti tako

Svako pravi racun za sebe, a to cesto zna da bude i neka bolest. Tipa ribi neko moze da bude prolazna varijanta od cak godinu ili 2 dok ceka nekog drugog tipa ili nesto levo poput ceka da zapali preko grane pa sutne tog svog tipa.
Ne verujem da mozes nekog da dresiras. A i kada nema nadjahavanja ponekad to zna da smori neke ribe.
Ja ne otvaram sve karte.
Svi mazu i lazu.

Sa moje tacke gledista svi nesto uvek kalkulisu.
A kalkulacije se menjaju, a kada se promene tada mogu da se promene ili uslovi ili neko da raskine.

Konkretno, budete tipa 1 godinu zajedno, necete odmah od pocetka ziveti zajedno i nakon nekog vremena neko od vas pozeli da zivi zajedno, druga strana nije u fazonu i eto ti ga raskida.

- - - - - - - - - -

I ako ces biti korektan prema nekom ne racunaj da ce i on prema tebi. Bar ja to tako vidim. Ja ne mogu bas da raskinem kada vidim prvu sumljivu stvar.

naravno da ces krenuti kao otvoreno bla bla bla
ali ako hoces nesto duza veza konkretno itd. zene imaju sklonost da te malo po malo oblikuju po svojoj volji
ako nisi jak karakter a vecina ljudi nije
a i ako jesi al se zaljubis
tako da...naravno da je najbolje iskreno ali ocekuj da je velika verovatnoca da se na kraju balade nadjes na zajednickom fejs profilu

burazeri da li prema zenama treba biti jasan od starta bez zadrzavanja shitova za kasnija cimanja
ili rezervisan i isplaniran za kasnije smaranje aA?

evo i muzicka podloga ko da sam ja piso :O

mogu i zene da beknu al striktno na temu. m/z srania jok ovde. tema je muska !
:kpozdrav:
treba biti iskren i jasan ,ali ne korak po korak bez samopouzdanja nego konkretno,extra si cupi hocu da te probodem.

tako da...naravno da je najbolje iskreno ali ocekuj da je velika verovatnoca da se na kraju balade nadjes na zajednickom fejs profilu
Ma to je zbog toga da njoj bude lakse, da bude sigurna da ne muva klinke po fejsu.:lol:
Sve za dobrobit veze i jaca obostrano poverenje.
I platna kartica i racuni su zajednicki!:mrgreen:
Pa gde to da se izostavi!!z:shock:

A ovamo zbog testa za ocinstvo mi ispadamo shabani.

Neke stvari, hteo-nehteo, će izaći na videlo, ako si u ozbiljnijoj vezi, pa onda bolje da od tebe dobije informacije na osnovu kojih će formirati početnu sliku. Ono što ne može da proveri kod drugih, tvoja je odluka da li ćeš se otvoriti ili ne. Ali previše otvorenosti može da uništi vezu, jer će se onda pitati, ako ovo priznaješ, šta tek prešućuješ.

Nema potrebe za komplikacijama jer su zene isuvise prizemne i kod njih svaka komplikacija u vidu nepotrebne retorike dovodi do bagovanja u sistemu pa se treba koncentrisati na ono primarno to jest trpanje i drndanje jer je to jedino sto kod njih prolazi 100 % i gde nema sanse da im stogod jasno nije.

Zenuto je to, kada das jedan tretman ocekuje se stalno da ispunis odredjeni kvalitet usluge.
A ako zatajis iz nekog razloga, krecu problemi a sto, a kako a zasto i sl.

Lupam, ako je za godisnjicu prve godine vodis u Budvu, romanticna vecera, ovo ono, posle 2-3 godine ta Budva nece biti dovoljna, pa moras nesto drugo i novo da smislis.

Zenuto je to, kada das jedan tretman ocekuje se stalno da ispunis odredjeni kvalitet usluge.
A ako zatajis iz nekog razloga, krecu problemi a sto, a kako a zasto i sl.

Lupam, ako je za godisnjicu prve godine vodis u Budvu, romanticna vecera, ovo ono, posle 2-3 godine ta Budva nece biti dovoljna, pa moras nesto drugo i novo da smislis.

a ako je vodim u krevet izgemblam brzinski i zahrcem :O

Back