RIBA IZ STRANKE:)

Banshee:
ne ja kao detalj preferiram plavu kosu i plave oci u kombinaciji sa ostrim crtama lica,ali sta sad,niko nije savrsen pa ne biram :roll:

da ne treba mozda da volim bradu do pupka?

kako muskarci odrzavaju toliku bradu?peru?cesljaju?stavljaju mini val?ili ne osecaju potrebu za higijenom tog dela?

Ok, samo pitam.

Au, dakle preferiras Ruse, s obzirom na tvoj ukus oko izgleda. :)

Ili mozda, skandinavce, konkretnije Fince. :D

wireless:
mislim ti likovi iz CKM tooooolikooooooo nemaju smisla za biznis da je to straaaasnooooooo!!!!!!!!!!!!
40% ljudi u Srbiji potencijalni kupci njihovog casopisa su za SRS, a jedno 90% ljudi u Srbiji su vernici SPC - a oni teraju svoje! rasteruju musterije! mislim... nemam reci!
Pročitao sam 2-3 broja, ništa što bi me šokiralo ili iznenadilo. Bio je jedan članak o kanibalizmu koji je stvarno odvratan. Nisam primetio da su nešto stranački obojeni. Možda nisam dovoljno puta pročitao, ili između redova, ali to je ipak "lak" časopis, pa nije vredan neke pažnje.

Banshee:
ne ja kao detalj preferiram plavu kosu i plave oci u kombinaciji sa ostrim crtama lica,ali sta sad,niko nije savrsen pa ne biram :roll:

da ne treba mozda da volim bradu do pupka?

kako muskarci odrzavaju toliku bradu?peru?cesljaju?stavljaju mini val?ili ne osecaju potrebu za higijenom tog dela?
Vidis, dok sam bila za Vuka, govorili su mi da je prljav, da mu je brada masna, da ima vaske, ja bih odgovarala: Pa, mozda nema pare za sampon, kupite, ja cu mu proslediti)
Da, u jednom se slazem s tobom, ostre crte lica, a pitoma dusha :lol:
Zato ja najvise volim da gledam filome u kojima glumi Nikolas Kejzd- nezni grubijan.....
Neka me neko zaustavi :oops:

Evo ja cu

stop.GIF

:D

*BILJA*:
E, da mi je videti samo jednu koja se pali na Cedomira Jovanovica u RL, pa da umrem da ne zalim :roll:
Drugo, zene ne privlace politicari kao muskarci, njih privlaci oreol slave, privlaci ih moc (tu cak ne racunam ni moc novca), lepe se k'o muve na lepak...
Ako bih morala da biram politicara po fizickom izgledau, ja bih recimo izabrala Predraga Markovica, i sad molim da ostenete prisebni i na svojim stolicama.
Kulturan, uredan, vispren, duhovit, ugladjen, iskren, obrazovan.......a lep nije, zar ne?
Ali, samo na prvi pogled, slutim da ima sarma da osvoji svaku koju pozeli, e pa vi vidite da li uopste razumete zene, a znate sta bi koja volela ili zelela.... :roll:
Predrag Markovic :D !
jeste da nam je politicka scena krajnje jadna al gde njega nadje :shock:

Kao sto kazu mudri ljudi, najveca greska koju muskarac moze da napravi jeste da pokusava da razume zene. Jednostavno ih treba prihvatiti takve kakve su...

urospo:
Ok, samo pitam.

Au, dakle preferiras Ruse, s obzirom na tvoj ukus oko izgleda. :)

Ili mozda, skandinavce, konkretnije Fince. :D

pa ne bas.vecina rusa koje sam videla ima siroke face i rumene obraze.i poljaci isto.
fascinantno mi je kako su poljaci mahom ruznjikavi a skoro sve poljakinje koje sam ja videla ili upoznala su tako lepe zene :shock:

Back