Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 101.926
Isto ovako. Jos dolaze sad mladje generacije koje su sve nafilovane na crnogorski jezik, nisam nesto optimista
Nastavak diskusije, 2034. godine.

Do decenije na forumu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ovako. Jos dolaze sad mladje generacije koje su sve nafilovane na crnogorski jezik, nisam nesto optimista
Stanovništvo Crne Gore prema nacionalnoj, odnosno etničkoj pripadnosti, vjeri, maternjem jeziku i jeziku kojim se uobičajeno govori, Popis 2023. godine | ![]() |
Ma, lupio sam za dodavanje i oduzimanje glasova.Čekaj, ves.bole. Nisam te razumeo. Možeš li pojasniti?
Ma, lupio sam za dodavanje i oduzimanje glasova.
Ali je tačno da je negde nestalo 10.000 glasova, ako je 205.370 glasova
jednako 32,93%, onda je to ukupno 623.656 građana.
A zašto ja ne bih pretpostavio da su se upravo tih 10.000 nestalih izjasnili
kao Srbi?
Što? Čim se tako izjasnio, očito su mu ovi bliži.Pitam se šta bi Crnogorac koji govori srpskim jezikom i poštuje SPC kazao kada bi video ovakvu objavu.![]()
Tvoje, preliminarne i konačne.Koje dve brojke tačno porediš kada govoriš o nestanku 10k?
Tvoje, preliminarne i konačne.
Nebitno, taj popis je toliko muljanje, da to nije normalno.
10 meseci da se prebroji i klasifikuje 623.000 glasova?
Lakrdija...![]()
Наравно да сам разумио, али сигуран сам да си и ти разумио смисао мог „неразумијевања”.Pilipenda, valjda je jasno da govorim o razdoblju od popisa o nacionalnom izjašnjavanju 1948. godine, na ovamo.
Nemoj, molim te, da se praviš da nisi razumeo.
Od tada, od '48. godine, sa izolovanim izuzetkom blagog skoka 2011. godine, Crnogorci se u principu tope. Spali su sa 90,67% na 41,1%. Sa mogućnostima, moje je mišljenje, da se trend pada nastavi i dalje, što će reći da nije nerealno očekivati 2033. godine da udeo Crnogoraca u ukupnoj populaciji bude i u 30-im procentima.
Nemam zvanične, ali negde sam imao zapisano da je bilo 90% CrnogoracaIma li neko podatke o veroispovesti po popisu iz 1953. godine?
Loše sam sračunao, tačno.Jok, na prošlom popisu je bilo 3,3% Muslimana i 8,65% Bošnjaka.
Očito sam imao pogrešan info za naciju, ali nije ogroman promašaj. PraštajteZa jezik mi je insajderski info bio tačan u procenat
![]()
Ali dugodecenijska zamisao je da Srbija, Srpska i CG treba da budu jedan komonvelt.
Gde bi vladao Vulin, Vučević i sličnibriljantniumovi.
Sada je međutim zauvek potvrđeno da su u Crnoj Gori većinski Nato Zelenaši.
Stoga je predsednik SNS u lošem raspoloženju zbog ovih rezultata
Nemam zvanične, ali negde sam imao zapisano da je bilo 90% Crnogoraca
Pravoslavci 90%
Muslimani 6%
Katolici 2%
Ateisti i ostali 2%
DA LI CE SADA SRPSKI JEZIK POSTATI ZVANICAN?
Vecinski je
Polako, polako. Sad cu ja lagano ovdje da izbacim tvoje i moje prognoze iz decembraPrdnuo si u cabar. Nije ti prvi put da te uhvatimo u lazi. Vecernje Novosti su bile blizu.
HahahagagagaggagaPrdnuo si u cabar. Nije ti prvi put da te uhvatimo u lazi. Vecernje Novosti su bile blizu.