Rezimski mediji intenzivno promovisu Albaniju

Nikola Tajland

Domaćin
Poruka
3.084
Blic, Informer, B92, Pink, Kurir.... svakodnevno, bas svakodnevno promovisu turizam u Albaniji i pozivaju na Albansko more.
Vlast pravi autoput ka Albaniji koji.Srbiji uopste ne treba i to iz kredita koji ce da otplacuju nasa deca.
Vucic omogucio Albancima ulazak u Srbiju samo uz licnu kartu i omogucio im da se kod nas zaposljavaju.
Ukinute carine
SNS vlast potpisala Ohridske, Briselski, Vasingtonski sporazum, poklonila EPS, Gazivode, Tablice, pozivni broj, gradonacelnike na severu, policiju....Poslanici SNS se zaklinju na Kosovskom ustavu

Da li je to slucajno????

Blic, Informer, B92, Pink, Kurir.... svakodnevno, bas svakodnevno promovisu turizam u Albaniji i pozivaju na Albansko more.
Vlast pravi autoput ka Albaniji koji.Srbiji uopste ne treba i to iz kredita koji ce da otplacuju nasa deca.
Vucic omogucio Albancima ulazak u Srbiju samo uz licnu kartu i omogucio im da se kod nas zaposljavaju.
Ukinute carine
SNS vlast potpisala Ohridske, Briselski, Vasingtonski sporazum, poklonila EPS, Gazivode, Tablice, pozivni broj, gradonacelnike na severu, policiju....Poslanici SNS se zaklinju na Kosovskom ustavu

Da li je to slucajno????

Све су то контејнерске лажи оних који спречавају капиталистички развој

Жене неће блокадере , жене хоће Малог, мене

Sinisa-Mali_OCCRP-grafika_stanovi-u-Bugarskoj.png

Ukinute carine

Da li je to slucajno????
Ja sam bio u Albaniji na moru prije tačno 3 godine. Išao sam tamo sa ličnom kartom preko Kosova. Znači već tada je tzv. Balkan open počeo zaživljavati u praksi.

Ukinute carine

Da li je to slucajno????
U Ohridu ništa nije potpisano, postojao je neki Ohridski non pejper koji je odbijen, ne širi laži u vezi toga osim ako nisi izdajnik

Ukinute carine

Da li je to slucajno????
Зашто те то чуди.
Када је 2018 објављено да су Албанци власници приближно 12 000 станова у Нишу, Лесковцу и Врању министар Небојша Стефановић је рекао да ће проверити то а наш председник је рекао да ће изаћи у јавност са правим подацима. Наравно од тога није било ништа.
Више од 1/3 хотела по Златибору држи Харадинај. Радио сам неке од тих хотела.
Тебе чуди зашто се на нашим телевизијама рекламира албанско приморје.
Видиш и сам да добар део Срба обожава Албанце као и наша власт.
Јбг нема љутње, проалбанске странке очигледно добијају највише гласова у Србији и већем делу народа то одговара.

Poslednja izmena:
*****"" I ja sam se pre par dana vratila iz Ksamila, po treći put na ovom bajkovitom mestu... Sve je bilo savršeno, od smeštaja u hotelu Artur 2 pa sve do prelepih plaža i ljudi. Ja sam sa Kosova, iz Prištine rodom, ali nijednog trenutka nisam osetila bilo kakvu neprijatnost, naprotiv. Zaista jedno prelepo iskustvo, plaže, smeštaj, hrana, ljudi", napisala je jedna članica grupe.***""""***

Hteo pre neki dan da pitam ima li Kosovara da idu u Albaniju na more .....kad evo citam komentare....
Napadi iz Albanije na granici bilo non stop.
Otimali Srbe,vadili organe i ti ides na more u Albaniju.
Nema nam spasa.Aco Srbine.Kosovo je Srbija
:malav:

Зашто те то чуди.
Када је 2018 објављено да су Албанци власници приближно 12 000 станова у Нишу, Лесковцу и Врању министар Небојша Стефановић је рекао да ће проверити то а наш председник је рекао да ће изаћи у јавност са правим подацима. Наравно од тога није било ништа.
Више од 1/3 хотела по Златибору држи Харадинај. Радио сам неке од тих хотела.
Тебе чуди зашто се на нашим телевизијама рекламира албанско приморје.
Видиш и сам да добар део Срба обожава Албанце као и наша власт.
Јбг нема љутње, проалбанске странке очигледно добијају највише гласова у Србији и већем делу народа то одговара.
Od SNS nista ne cudi.

Back