eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Meni je pre upala u oči vest da je Sonja Liht sada u upravnom odboru Politike. Jesam ja za ovu koaliciju ali baš i ne moraju svuda da je trpaju. I kako će odande da bude u upravnom odboru, baš me zanima ...
Па наравно да су је инсталирали као Сорошеву МЕТАСТАЗУ... ништа ново... иначе директно добијем стрес када угледам ту мечку чије дупе не може ни у две столице да стане, а обријала обрве па их црта оловком, ужас. Иначе њена једина препорука ШТО ЈЕ ГУРАЈУ је та што је Чивуткиња, ја не видим било који њен професионални резултат уколико се не рачуна као разултат вођење антисрпске политике и промоција скота Сороша у Србији.

Иначе је својевремено гребала да пошто-по то постане Министар иностраних послова... ужас један шта ми себи дозвољавамо.
Rođena u Subotici, završila osnovnu školu i Gimnaziju. Najzaslužnija za jačanje civilnog društva u Srbiji. Magistrirala sociologiju i punih 12 godina bila na čelu Fonda za otvoreno društvo. U Srbiji je angažovana u upravnim odborima Narodne biblioteke, Grupe 484, Centra za profesionalizaciju medija, Ženskog fonda za rekonstrukciju i Džeferson instituta. Dobitnica mnogih nagrada: Nagrade za mir koju dodeljuje Švedski socijalni forum, Nagrade za mir Evropskog rektorskog kluba, Nagrade za ljudska prava Međunarodne lige za ljudska prava...[/B]