Revolucija je počela: "Seks sa robotom je kao sa pravom ženom"

Ono, izvuces iz ormara, pritisnes dugme, mesalica: rokoko rokoko rokoko, svrsis, vratis u ormar i odes u prirodu.
Ili joj nakon svršavanja daš naredbu da usisa po kući i gola sprema ručak.
A kad završi da se postavi u ovu pozu sve sa hladnim pivom i to tačno kad ti ulaziš u stan.
Budućnost koja uopšte nije daleko.

1695824706329.png

E jbga. Tako za svesta moze da se kaze.Pogotovu za tehnologiju. A probaj bez nje.

Е па не може, Амери имају израз "дух је пуштен из боце" и неће назад... (то се зове у филозофији: онтологија технологије)

Него је ствар како тај "дух" користиш и да ли га злоупотребљаваш.

(технолошки пушка није ни добра ни лоша, већ се васпитавамо културолошки како да је користимо, исто је са технологијом, све док...се не осамостали)

Е па не може, Амери имају израз "дух је пуштен из боце" и неће назад... (то се зове у филозофији: онтологија технологије)

Него је ствар како тај "дух" користиш и да ли га злоупотребљаваш.

(технолошки пушка није ни добра ни лоша, већ се васпитавамо културолошки како да је користимо, исто је са технологијом, све док...се не осамостали)
Pa u tome je poente.
Ako idemo u tom pravcu, zapravo su roboti bolja opcija, jer iskljucuju kibernetiku. Potpun robot. Kibernetika bi bila to sto si naveo gore, zenska ugradi novu sisu, ne svidja jojs se, izvadi stavi drugu, lik ugradi misice i td...
Ovo je 100 posto masina. Android.

Pa u tome je poente.
Ako idemo u tom pravcu, zapravo su roboti bolja opcija, jer iskljucuju kibernetiku. Potpun robot. Kibernetika bi bila to sto si naveo gore, zenska ugradi novu sisu, ne svidja jojs se, izvadi stavi drugu, lik ugradi misice i td...
Ovo je 100 posto masina. Android.

Ма то ме не интересује - техника

Мене интересује поглед из политичке социологије, културологије, онтологије и метафизике (Религије имају став одавно)

Ма то ме не интересује - техника

Мене интересује поглед из политичке социологије, културологије, онтологије и метафизике (Религије имају став одавно)
Pa vidi. Sledeci sloj seksualne revolucije.
Hint:
Muskarci se nece zeniti (tj brak u sadasnjoj formi ce otpasti) zbog seksa, vec dusevnih vrednosti.

Back